Beyzasamed 32+2 den selamlar güzel anneler 😊 bugün karnımın sağ tarafında bir sancı ile uyandım resmen.Ve ara ara devam ediyor kramp gibi ama sadece tek bir nokta da.Başına gelen var mı ?
55Ozge41 ceylangokce_05 AA bende yarın kontrole gaidocem inşallah 😊 saglikli olsunlar ins cnm hayırlısi ile kavusalim
Burnumageliyoduslkmsn Senayl34 ay benimkide indirimlere bakıyordum önce kendine bez bak 1 saatlik yolda 3 kere petrole soktun beni diyor djsnsj
Burnumageliyoduslkmsn Mervegvn123 evet bide dalga geçer gibi basıyor çise kalkıyorum çekiyor kendini o baskı gidince ya yapamıyorum yada az yapıyorum oturunca bidaha xjsnjsjs
Mervegvn123 Burnumageliyoduslkmsn valla ben yapıyorum gene diyorum damla damladır oraya kadar gıtmısım 😂😂
cihaninannesi Dxxnx 30 haftalık oldukkk bizdeee :) ama acaba Mayıs annesi mi olacağım Haziran mı bilmiyorummm 🤦 Erken doğum riskim var inşallah erken gelmez miniğim 👼🏻
ilzannliy Asyadgn sağlıkla alalım canım kucağımıza 🙃 benim de erkek inşallah etkilemez şekerin, vaktinde hayırla sağlıkla gelsin
Zeynep_Krhsn Dxxnx 34+1 👶🏻💙😅 9 Mayıs tahmini dogumdu ama sezeryan olacağım doktorumun kararıyla o yüzden Nisan sonu gibi büyük ihtimal 😅🙏🏻
serpil1baby Alya09 valla bugün hazırladık eşimle yinede belim ağrıdı. 😣 bir an önce hazırla inan kafa acayip rahatlıyo☺️☺️