Eniseeegll ayse122 herkes hazırlarken bana daha erken falan dedi dedim hazirlayabiliyorken rahat rahat hazirliyim simdi olsa zor olurdu
Babybaby12 queenmerve benimde 29+4 bende Mayıs sonu gibi hissediyorum ama haziranın ilk haftası görünüyor şuanda 😂
TeacherrMom ayse122 amin amin hepimizi sağlıkla kucagimiza alıp büyütelim gebeliği ayrı zor anneliği ayrı zor 🤦 ilki 37. Haftada kontrole gittiğimde gelişimi durmuş demişlerdi sezaryen olmuştum
TeacherrMom ayse122 2 yaşinda yeni girdi sayılır aralarında 27 ay olacak inşallah biraz zor günler beni bekliyor ama du bakalım 🤣🤣
ygmrtpclr Suan tam 31+6 olduk esyalar yıkandı ütülendi yatagı kuruldu. Çantamız yarım hazır daha tam değil 💙 sanki 28 den sonrası geçmedi ya
Sinem_123 30 haftalık olduk 37 de doğum olacak 😍 4 nisanda izne çıkacağım sonrasında Yıkama ve ütüleme yapacağım
Tubakasap queenmerve bennn 29+5im kızımla 9 haziran tahmini doğum tarihimiz ama mayısta doğuracağm gibi geliyoo
husnatskn Dxxnx 32+1 den merhaba 🙋🏻♀️ bu saat oldu hala miğde yanması ile baş etmeye çalışıyorum🤷🏻♀️