Ascianne Kizannesiii bende senin gibiydim suyu hiç sevmezdim bu tupper gibi şişelikler den aldım yanımda duruyor gördükçe içmek geliyor sende dene canım
Seda-HakanNaml Ekksl 7 kilo aldım allahtan hayırlısı valla sonum ne olacak merak ediyorum 😊Mavianne Ekksl
Rukiyee Edatalha kaç haftalıksınız bende aynı kiloyla kaldım 2 kilo verdim suan 19+4 günlüğüm 63,5 64 arası gidip geliyorum😊
Kizannesiii Mavianne Seda-HakanNaml Ekksl kızlar günde bir fincan türk kahvesi için diyorlar bebeğin kalbi için ne kadar doğru acaba
Mavianne Kizannesiii ah sorma Hemde en güzel hamur işlerini yerim ama ot olunca yollarımız ayrılıyor 😂
Ekksl Kizannesiii Benim doktorum çay kahve olmazsa olmaz dıyorsan günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin dedi. Faydası konusunda bir şey bahsetmedi 🤷🏻♀️
Mavianne Kizannesiii ben dikkat etmeye çalışıyorum ama çok yararlı olduğunu duymadım bende. Hergün içiyordum artık içmiyorum dikkat etmeye çalışıyorum
Minikin_annesi 17+5 isiz ama grip olduk 😢 kızım olcak hasta oldugumdan beri kasiklarim agriyo 😕1.5 kilo aldim 76.50 istah yok