Ekksl Mavianne Ben de 2kilo aldım ama iştahım çok açıldı arkası fazla fazla gelecek gibi hissediyorum 😒
Kizannesiii Cinsiyet belli mi kızlar bize ilk erkek dediler şimdi kesin olarak kız dedi doktorumuz Elif Asel'miz geliyor
Deniz14 Kizannesiii pazartesi öğrenicez kesin olarak doktor kız bebeğe daha çok benziyor dedi kesin bi yorum yapmadı 19+2 olduk hala cinsiyeti öğrenemedik🤦🏼♀️
Mavianne Ekksl benimde 11. Ve 12. Haftalarda kız gibi tahmin ediyorum dedi 13 ocakta randevum var artık belli olsun 😇🙈
Mavianne Kizannesiii söylerim tatlım size de 😇 ama dengeli kilo alma olayı bende olmayacak böyle gidersem boğazım durmuyor hiç 😒
Kizannesiii Mavianne bende çikolata olsun bisküvi olsun pasta börek olsun hepsine iştah var kerevize brokoliye karnıbahar'a gelince iştah kaçıyor canım ya 🙃🙃🙃😬😬
Mavianne Kizannesiii ah sorma Hemde en güzel hamur işlerini yerim ama ot olunca yollarımız ayrılıyor 😂
Kizannesiii Mavianne Seda-HakanNaml Ekksl kızlar günde bir fincan türk kahvesi için diyorlar bebeğin kalbi için ne kadar doğru acaba