Selam cici anneler, bu hastanede muayene olmayı düşünüyorum. Cihazları 3d mi görüntü kalitesi nasıl ve muayene ücretleri nedir bilen varsa paylaşabilir mi🥰 hangi doktoru önerirsiniz

yerimi alıyım hemen😀 ben de merak ediyorum gidip memnun kalanlar yazarsa ne güzel oluur☺️

Fatooss1 benm ilk dogumdaki doktrm orda Ebru Biberoglu inanki cok iyi bi doktor cihazlari falnda guzel drvlet hastanesi eylulde yasadgm kimyasal gebelige dis gebelim dedi yatisimi verdiler yatmadim hemen ebru hanima geldim ve bakdigi ultrsn cihazylaa dis gebelikle alakasi olmadgni sagliksiz kimyasal bir gebelik oldugunu kendiliginden dusecegini soyledi o yuzden bi dene tanid derim ebru hanimla 🤲😘

Filiz halıcıya hiç gitme Doç dedim gittim.. sonuç hüsran eşim bile bunu bu hastaneden alsınlar dedi

Ben o hastane de doğum yaptım Berna hoca vardı ama şimdi yok ebru hocada gayet ilgili ve alakalı tavsiye ediyorum maddiyat sıkıntısı yoksa tabiki gidilebilir

Kızlar ben a life hastanesinde Sibel hanıma gidiyorum gayet ilgili muayene ücreti de prof dr isterseniz 450 lira sanırım ama op dr isterseniz 360 tl ayrıca 10 gün içinde kontrole gelebilirsiniz ücretsiz mesela ben kese için gitmiştim tam emin olamadık 9 gün sonra yine gittim gördüm keseyi ve kontrol olduğu için para ödemedim cihazları da güzel ama orda azize hanıma da muayene olmuştum onun cihazı iyi değildi Sibel Hanımın gayet güzel net bi şekilde bebekte 12 hafta olmamıza rağmen cinsiyet bile gözüktü

Fatooss1 1” benim de bu cuma kontrolüm var her ay gidiyorum sibel estiye cok memnunum 360 tl oduyorum hastane dogum paketi satmak istedi kabul etmedim.

Fatooss1 2020 de orada doğum yaptım kontrollerde oradaydı hastanenin önünden bile geçmeyin derim kendinizi bebeğinizi düşünüyorsanız

sbh_tskrn cinsiyeti için 14 haftalık gittim ilk plesenta previa totalis teşhisi koydu sürekli yat ağırlık assagi inmesin falan sadece doç bakabilir dedi kendisi doç di plesenta previa demek tehlikeli gebelik bebeğin eşi assagidaymis her kontrole gittiğimde ağlıyorum kesin sezeryan olacak doğum yolunu kapatıyor plesenta işte plesenta rahmine yapisirsa rahmini de alırız bu son çocuğun olur en iyi ihtimalle çok kan kaybedeceksin 3 kişi bul vs gurbetteyiz bizde herşey yasak sadece yatacaksin falan dedi artık sirtlarim morarmisti yeni covid çıktığı dönem 3 kişi nereden bulurum falan her gitmeme çok kötü şeyler söylüyor doktor öyle korkuyorum ki doğum yaklaştı konuştuk anlaştık tehlikeli olduğu için gece gündüz fark etmez ben geleceğim doğuma mecbur dedi fiyat konuştuk o zamanlar askeri indirim falan 2500 dedi tamm dedik 36 hafta suyum geldi aradım hastaneye gidin dedi kapattı gittik işte doktoru çağırın cagirmiyorlar para istiyormuş gelmek için 2000 TL falan ekstra para istiyormus telefonlarını açmıyor bir hesap çıkardılar 5000 TL sadece doğum parası 2500 anlaştık dediysekte hani kağıt var mı elinizde dediler bize suyum çok geliyor başka hastaneye gidemedik zaten doktorun söyledikleri kafamda ötüyor neler düşünüyorum hem çocuğum hem ben tehlikedeyiz falan nasıl kötü olrum acildeki doktor ultrasonda baktı normal mi deneyelim sezeryana mi alalim dedi normal denemek istiyorum dedim plesenta previa falan bişe yokmus onu öğrendik orda ama hala şokum 7 saat normal denedim nst ye bağladılar yat dediler 7 saat yürümek istiyorum dediysemde çözmediler zaten erken geldi doğum yapacağım şoku korku birde bişe yokmus şoku sadece sancı çektim verdiler suni sanciyi herşey tamam bebek kanala girmiyor diyor ya hareket etmezsem çömelip kalkmazsam nasıl kanala yönelecek çocuk suyun azaldı sezeryana alacağız dedi aldı ama ameliyatta hala plesenta previa mi diye soruyorum çünkü 5 ay boyunca buna ağlamışım hamilelik burnumdan gelmiş birşey yok normal hamilelik dedi doktor normalde dogardi ihmalden doğmadı neyse sezeryana aldı hakkıyla yapsaydı yapamadı uzman doktor iç derimi sağ tarafıma yığmış sol düz sağ hendekli içinde et biriktirmiş dikiş bir değil 5 çocuk doğurmuş gibi yamalıkli deforme estetik dikiş adından bir parmak et dışında lohusa kontrolüne gittim doktora sordum bunu senin bünyen yapmış bünyeyle alakalı dedi ameliyati yapan doktor iç derimi nasıl yigdim kendim anlamadim soldan çekiştirip dikmiş fazla eti sağa yığmış tekrar ameliyata alalım seni diyor yeni para gelecek her neyse bu bizi yarı yolda birakan doktor ne aradi ne sordu ne yaptınız falan hicbirsey yok ama her kontrole gittigimde ilgili güler yüzlü ismimle kapıda karşılıyor düşünün benim yorumum orası bir hastane değil ticarethane sürekli bir para koparma pesindeler insan sagligi kimsenin umrunda değil şimdi ikiye hamileyim etlik segir hastanesine gidiyorum ve çok memnunum 14 haftalık doktoruma dedim bana plesenta previa teşhisi konulmuştu çünkü tetikleyen konularda daha önce sezeryan olmak daha önce aynı durumu yaşamak dedim kesin bundada var saf ben hala düşünüyorum ki doktor 5 ay bana yalan söyleyip bir annenin duygularını sömürerek para için bunu doktoru geçtim bir insan yapmaz diye düşünüyorum son dakika çocuk döndü düzeldi mi acaba diyorum devlet hastanesindeki doktorum dedi ki bunun teşhisi bu haftalarda koyulmaz dedi 24 haftadan sonra bunun teşhisi koyulur dedi 14 hafta bunun için erken dedi bebeğin doğum pozisyonunda değil kadar saçma dedi yalan söylemişler para için duygularımı sömürüp aylarca bir anneyi bebeğinin canıyla kendi canıyla çok aşşağılık bir şekilde dalga geçmişler buyrun gitmek isteyen gitsin

Fatooss1 Alptekin hoca yi tek geçerim her şeyi detayları ile anlattı bana benim normal değildi gebeligim ameliyat ve tüp bebek sonrası geldi kızım 9 ay hamilelikte ve öncesindede kahrimi çekti hocam saolsun ki gece gündüz arayabileyim diye numarasını bile vermişti