KbraN_1 Bet1 ayy 35.haftadayız bizde canım. Bu aralar dikkat etmeye çalışıyorum hep. Suyun neden gelmişti 🤔
Bet1 KbraN_1 bı sebebi yok canım bı an da gece uyurken 2 buçukta suyum geldi hatta fışkırdı 😂 bebekte ters olduğu için hemen sezeryana aldılar şükür kuveze girmemisti
Bet1 KbraN_1 ben 30 da hazırlamıştım canım çok şükür iyi ki de öyle yapmışım sadece bir terlik almamıştım eşim onu da alıp gelmişti. 2600 doğmuştu. Şu an mesela erken doğum riskim var 23 de kıyafetleri utuleyip hazırladım. Kendi ihtiyaclarim kaldı 28 de çantam hazır olmuş olur
dh160 Daisy0000 aynı şeyi yaşadım 27. Haftada bebek makat geliş sezaryena hazırla kendini dedi ama daha çok erkenmis neden böyle yapıyorlar anlamadım
Bet1 Cansu901 yoktu o anda 33+6 da hatta sabah kontrolüm vardı doktorum.sabah dönmediği için daha bekleriz 40 a kadar döner belki diye konuştuk. Gecesine suyum geldi çok sancım vardı ama ben hiç hissetmemisim. Şu an da 24 haftalık hamileyim erken doğum riskim var şimdi genelde dinlenerek geçiyor
Bet1 KbraN_1 evet canım 2018 de ilk oğlumu aldım şimdi 2. Oğlumu bekliyoruz bakalım eğer 38+0 i beklerse o zaman istiyorum abisiyle doğum günü aynı olacak 😂 zamanını beklerse tabi
Egemooms LeyllS 28 de gittim baş aşağıydı 33 de makat geliş 35 te Bi daha baş geliş bakalım bu sefer hangi pozisyonda olacak
Kuzuletta Sevdamira Google mutlu resim yazıp ilk çıkan linke tıklayıp, resim yükle bölümüne girip, fotoğraf seçtikten sonra size link verecekler. Kopyalaya basıp, buraya yapıştır yapabilirsiniz
Sevdamira Sevdamira Kuzuletta en altta yuvarlak kısım kafası en üstte de bacakları bağdaş şeklinde duruyo 🥰
Kuzuletta Sevdamira Ayy allahım ilk kez görüyorum 🤣🤣 e benim ki hep yan duruyor o zaman sezeryan mı olacağım demek
Kuzuletta Sevdamira Kaçıncı hafta böyle dönmüş ve hissediyor muydunuz alt tarafta baskı. Şuan ben 21+4 oldum ve bir kaç gündür resmen alt tarafta hissediyorum. Hele bazen resmen idrar torbama baskı yaptığını hissediyorum. Sizce dönmüş olabilir mi
Sevvallll12 LeyllS 19. Haftada doğum pozisyonunu almış bebeğim bu yüzden riskli bir gebelik dedi doktorum yarın detaylı ultrasonum var dua edin lütfen 🙏