Nurin34 LeyllS 26 da makat duruştu 27 de baş aşağı döndü 28 olduk şimdi tekrar makat duruşa döndü son dakika bile dönebiliyorlarmış
ozgegundogdu1903 LeyllS 31. Haftada döndü 28 de bana da öyle demişlerdi bi sonra ki kontrolde dönmüş dedi
Kuzuletta Sevdamira Google mutlu resim yazıp ilk çıkan linke tıklayıp, resim yükle bölümüne girip, fotoğraf seçtikten sonra size link verecekler. Kopyalaya basıp, buraya yapıştır yapabilirsiniz
300117h-b LeyllS bende 28 de gitmiştim dönmemişti sıkıntı yok döner dedi 32 de gittim dönmüştü içini ferah tut daha çok zamanı var 💜
snngnl Benim bebegim oncelerden dogum pozisyonundaydi hep, son haftalarda Kanala girdi ve çok acı veriyor doktorum normal diuor amma ben yürüyemiyorum acı çekiyorum haraket etdikce bu durumu yaşayanınlz oldumu?
tarihcianne LeyllS valla aşağıda olması iyi ama çok sıkıntı. Sürekli tuvalete gidiyorsun ve aşağıda kasıklarında sürekli bir baskı var. Gerçekten son zamanlar hiç geçmek bilmiyormuş.
LeyllS Linameyra genelde döndüğünü anlarsın beneğin kafası baskı yapar daha çok tuvalete gidersin diyorlar 🤷🏼♀️ merakla bir sonraki randevuyu bekliyoruz
LeyllS tarihcianne ondan bahsettiler 32 den sonra doğum izinine ayrılacağım o zamana kadar idare etsem yeterli