feride61 Mom69 simge dumanın kanala yönlendiren egzersizlerini deneuğn tabi ki döner dopumda dönen bile var
feride61 LeyllS bi egzersiz var bebeğin baş aşağı dönmesi için YouTube de 28 haftalığız 26 da makat gelişti o egzersiz ile artık başı aşağıda. ( Koltukta oturup başınızı aşağı sarkıttığınız bi egzersiz)
Niidos 29da gittiğimde dönmüştü ama hangi haftada döndü bilmiyorum 😊 24-29 hafta arası bir yerde dönmüş yani, 34 haftalık şuan hala doğum pozisyonunda değiştirmedi
Kuzuletta Sevdamira Ayy allahım ilk kez görüyorum 🤣🤣 e benim ki hep yan duruyor o zaman sezeryan mı olacağım demek
Kuzuletta Sevdamira Kaçıncı hafta böyle dönmüş ve hissediyor muydunuz alt tarafta baskı. Şuan ben 21+4 oldum ve bir kaç gündür resmen alt tarafta hissediyorum. Hele bazen resmen idrar torbama baskı yaptığını hissediyorum. Sizce dönmüş olabilir mi
Sevdamira Kuzuletta benimde alt tarafımda rahim kuşamında çok ağır var baskı yaptığını hissediyorum benim hep bu şekildeydi bebeğimin duruşu ben doktora sordum bir sıkıntı yok erken doğum da görünmüyo dedi bakalım nasıl olucak
Hamidevahap nur34_ bende 37+4 oldum benimde carsamba kontrol var makat gelıs benimde ilk dogumum normaldı
nur34_ Hamidevahap bnm ilk dogumum oldugu icin normalden yanaym sezeryan son care olsun istyrm hayirlsi hakkimizda
Rukis__ LeyllS benim doktorum 37haftaya kadar bebekler dönüyorlar dedi 30haftamda gittimde bebegin kafasi yukaridaydi 34haftada gittimde kafasi asagdaydi daha erken cnim o daha kac kere döner icerde
Rabiaevcen LeyllS emin olki 40+4 deyim benim oğlan doğum kanalından çıkmış yukarda ilk defa böyle bir şey görüyorum ve yaşıyorum ama içini ferah tut çok dert etme olumlu düşün olumlu olsun 🤍
Mom-babyyy LeyllS 29 da baş aşağıydi 32 de kanala yerleşmişti ama herkeste bir olmuyor son dakika bile dönen varmış