6 hafta çok çok erken bir dönem. Bekleyin kesinlikle ben de 7.haftada duydum vajinal muayenede. Açıkçası bana da aynı tarzda bir konuşma yaptı doktorlar o dönem araştırdığımızda geç döllenme ya da gelişimde geriden gelme varsa kalp atışı geç duyulabilir diye sonuçlar görmüştüm

zulosyazici kanama yoktu canım ama kesenin etrafında kanama alanı var demişti bebeğim kalp atışlarını duyarsak korkma demişti duyamadik işte üstelik beni çok üzen şey 2 embriyo transfer etmişti ikiside tutmuş eğer sağlıklı olsalardı ikiz olacaklardı 🥺

Stardust hiç duyamadik ultrasonla baktı çok derinden geliyor dedi sonra vajinal baktı yok gelişmemiş dedi

civcivin_annesi inşallah çok üzgünüm içim yanıyor resmen 6 yıldır bekliyorduk bugünü rabbim kimseye yaşatmasın sağ salim herkesin kucağına aldırsın birde bugün sol tarafımda segirme gibi bişey oldu pit pıt atar gibi ne olduğunu anlamadım

Ben 6 haftalıkken gittim ilk kontrole kese var fetal yok dediler de kanamam oldu acile gittim bbek oluşmuş 8de gittiğimde ise kalp atışı çıkmışdı korkma bende kese var bebek yok dediklerinde çok ağlamıştım ama boştn yere üzülmüşüm

zulosyazici bendede geç geldi doktorum hatta ilk daha çok az bir kalp sesi duyduğunu söylemişti daha çok yeni bence biraz bekleyin emin olun

@zulosyazici canım korkma 6+0 3.49 mm di 6+3 de gittiğimde 6.72 mm di her bebekten bebeğe değişiyor bu durum içini ferah tutu lütfen ve 10 haftaya kadar bekle lütfen çok erken haftalar bu haftalar daha önce benim boş gebelik geçirdim onda bile 10 hafta beklettiler her ihtimalle karşı diye bebek varken hemen kürtaj diyemezler bekle ve inanıyorum ALLAHIN izni ile duyacaksın içini ferah tut