- Düzenlendi
Merhaba arkadaşlar. Tekrar ben. Lütfen, nolur beni aydınlatın.. 🙏🏻6+3de hem normal hem vajinal usg ile kalp atışı alamadığı için beni apar topar kürtaja yönlendiren doktordan 1 gün sonra başka özel bir hastaneye gittim.yine hem normal hem vajinal bakıldı yine alamadılar atış sesi. Ama ilk gittiğim doktorda eşim usg bakılırken çektiği videoyu eve gelince izledim. Ben bile çıplak bir gözle atışı görebiliyorum. 2 ayrı güvendiğim k.doğum doktoruna videoyu gönderdim ve ikiside atım var gibi dediler. Yarın tekrar gideceğim.. dualarınızı esirgemeyin. Size danışmak istediğim 2 şey var. İlki ; 6+3 de bebeğimin baş popo mesafesi 4.40 mm. Araştırmalarım sonucu 3-5 mm normaldir diyen de var, benimki 12 mm di diyen de. Eğer normali 10-12 ise,benim bebeğim büyüyememiş zaten diyip hiç değilse ümidimi kıracağım..sizlerin 6 haftalık bebeğin kaç cm olması gerektiği ile ilgili yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var. Ve diğer konu ise; doktor istersen evde kendin düşür istersen kürtaj ol dedi. Evde düşük yapan varmı ? Çok mu kötü bir süreç oluyor.. allah yaşatmasın ama insan hazırlamak istiyor kendini..