Merhaba arkadaşlar. Tekrar ben. Lütfen, nolur beni aydınlatın.. 🙏🏻6+3de hem normal hem vajinal usg ile kalp atışı alamadığı için beni apar topar kürtaja yönlendiren doktordan 1 gün sonra başka özel bir hastaneye gittim.yine hem normal hem vajinal bakıldı yine alamadılar atış sesi. Ama ilk gittiğim doktorda eşim usg bakılırken çektiği videoyu eve gelince izledim. Ben bile çıplak bir gözle atışı görebiliyorum. 2 ayrı güvendiğim k.doğum doktoruna videoyu gönderdim ve ikiside atım var gibi dediler. Yarın tekrar gideceğim.. dualarınızı esirgemeyin. Size danışmak istediğim 2 şey var. İlki ; 6+3 de bebeğimin baş popo mesafesi 4.40 mm. Araştırmalarım sonucu 3-5 mm normaldir diyen de var, benimki 12 mm di diyen de. Eğer normali 10-12 ise,benim bebeğim büyüyememiş zaten diyip hiç değilse ümidimi kıracağım..sizlerin 6 haftalık bebeğin kaç cm olması gerektiği ile ilgili yaşanmışlıklarınıza ihtiyacım var. Ve diğer konu ise; doktor istersen evde kendin düşür istersen kürtaj ol dedi. Evde düşük yapan varmı ? Çok mu kötü bir süreç oluyor.. allah yaşatmasın ama insan hazırlamak istiyor kendini..

zulosyazici, başlığı 6+3 kalp atışı yok..😔 olarak değiştirdi.

Geç döllenme olabilir. Benim şahsi fikrim kürtaj olmayın az daha dr kontrolünde bekleyin. Belki olur allahın izniyle. Rabbim mucizesini yaşatsın inşallah.🤲🏻🌸

Böyle şimşek çakar gibi atıyor göstermesi lazım doktorun gördüyse kalp atışını niye yok dediler o zaman siz fark etmissiniz

zulosyazici 6 haftalik 12 mm nedir ya yok canim olan var midir bilmiyorum ama dediginiz gbi o kadar degildir benim 6+5 baktim smdi 8mm yaziyor. En iyisi bi doktora daha gorunun hayirlisi olsun🌸

zulosyazici canım çok kafa baş yapısı anlamam ama özel diye gittiğim hastanede kalp atışını dinlemedi çok erken daha küçük geç döllenme olmuş dedi bir hafta sonra gittiğimde kalbini dinleyebilir miyiz dedim dinlemek de birşey ifade etmek şuan dedi bana ertesi gün hemen bı devlet hastanesine gittim bı tuşla kalbini dinletti şuan 19 haftalığım herhangi bi kanaman agrin yoksa bekle rabbim büyük kalbini 8nci haftada duyanlar bile var

zulosyazici canım benim stres yapma burda 8.haftada bile duyan var başka bir doktora daha görun istersen kişiden kişiye değişiyor duyulma haftaları rabbim gonlune göre hayirlisini nasip etsin

zulosyazici hiç stres yapma allahtan hayırlısını dile… ben 8+2 de duymuştum sesini onu bile zar zor duymuştuk… düşün ki çarşamba doğuma gidiyorum… bol dua et. Ümidini kaybetme bir sonraki gidişinde çok güzel haberlerle gelirsin inşallah. Bilgilendir bizi lütfen

zulosyazici doktor değilim sizin için yorum yapamam ama ben ilk 5+3te gittim sadece kese göründü doktor 2 hafta sonra tekrar çağırmıştı 7+3te hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk. Yani 6. Haftada da çağırabilirdi demek ki 6. Haftada garanti olmuyor kalp atışı kendim için öyle bir yorum yaptım

gayecam allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. allah razı olsun.. inşAllah güzel haberlerle gelirim..

Liliales evet çok fazla kişi altıda duyamadığını söylemiş ama bütün doktorlar da altıda duymamız lazım diyo.. o yüzden insanların heleki bu kadar hassas bir dönemde duygularımız da kafamızda altüst oluyo.. 2 gündür öyle üzgünüz ağlıyoruz ki.. Allah kimseye yaşatmasın.. teşekkür ederim paylaştığınız için.

Kyy01 tamamen tesadüfen videoyu çok fazla yaklaştırınca orada bir şeyin ritmik olarak hareket ettiğini sanki zıplar gibi bir şey olduğunu görüyorum. 2 ayrı doktorda video üzerinden evet var gibi dediler. Yarın çok daha güvendiğim bir doktora gidiyorum inşallah hayırlı haberlerle gelirim..

Syd_nrr hemen kürtaj ol diyince ordan çıkar çıkmaz kadın doğum hastanesine gittik devletin. Anlattım, “ burası kalp atışı dinleme merkezi değil, çok istiyosan alltan bakalım” cevabını aldım tamamen terbiyesiz ve üslupsuz yeni mezun bir erkek doktordan.. o yüzden yarın yine gidiyorum.. bakalım ..😔🙏🏻