Aayssee1323 zulosyazici kuzum cok geçmiş olsun insallah duyarsın kalp atışlrını. Ama ben de 6. Haftada gittim kalp atışı yok demişti 10 gün sonra tekrar çağırmıştı .7. Hafta gittğimde duyuldu kalp atışı bence senin için de erken olabilir. Kalbini karartma dua et
zulosyazici Ferdane23 rabbim yar ve yardımcınız olsun..rabbim herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. sizde kanama olduysa acile mi gitseniz acaba..😔
Ferdane23 zulosyazici kanama yoktu canım ama kesenin etrafında kanama alanı var demişti bebeğim kalp atışlarını duyarsak korkma demişti duyamadik işte üstelik beni çok üzen şey 2 embriyo transfer etmişti ikiside tutmuş eğer sağlıklı olsalardı ikiz olacaklardı 🥺
civcivin_annesi zulosyazici ölçülüer aynı olmak zorunda değil ki. Geç döllenmeyse mesela sizin bebeğiniz 6haftalik değil 4 5 haftalik olur o zaman daha küçük olmasi normal.
zulosyazici civcivin_annesi evet bende o detayı düşünüyorum. Yarın iyi bir doktora gidicem gideceğim dr.a videoyu attım atıyor gibi demişti. İnşAllah yarında görebilir..💗rabbim ümitlerimizi yeşertsin inşAllah..
civcivin_annesi zulosyazici bazı doktorlar öyle benimki de hemen kürtaj olmami söyledi. Ben ağlayınca istersen bekleye bilirsin ama bir şey değişmez dedi. Ben bekledim şuan 10haftalik oluyoruz
zulosyazici civcivin_annesi nasıl bu kadar kolay vebal alabiliyorlar..insanın aklı almıyor. Ne mücadele ile kavuşmuşken..
civcivin_annesi zulosyazici siz kendinizi üzmeyin lütfen yine duymazsanız bekleyin 8 haftasına kadar. İnşAllah duyarsınız sizin için dua edicem🤲🤲
Stardust Canım ben 7+1de gitmiştim ultrasonda 6+1 gözüktü ve boyutu da 4.6 mmdi. İlk kalp atışını o zaman duyabildik. Siz bebegi gördünüz ama kalp atışını mı duymadınız?
zulosyazici Stardust evet bebeğimin kalp atışını cektiğim videoda ben görüyorum ama yok diyorlar.. 2 ayrı dr. A videoyu attım dr. Larda atış var dediler. Görseniz videoda çok net. İnanamıyorum atmadığına.. 😔
zulosyazici Stardust kese var bebek var hatta büyümüş bile ama atışı duyamıyorlar diye hemen kürtaj dendi. 2 doktora gittim..
Ferdane23 Stardust hiç duyamadik ultrasonla baktı çok derinden geliyor dedi sonra vajinal baktı yok gelişmemiş dedi
ikizannesi1201 zulosyazici bence bir iki hafta daha bekleyin benim kalp atışı 8+1de duyulmuştu hemde vajinal usgyle. Çok iyi anlıyorum sizi. Bence bekleyin 🙏🏻
Eflinnisa zulosyazici kürtaj olmayın bekleyin ben ilk hamileligimi 8 haftalık duydum benide kürtaj tapacaklardı kalp atısı yok diye başka doktora gittim dediki bu çocuk canlı 2 hafta daha bekliyelm duyar ve dediği gibi oldu
Nurdrmz_24 zulosyazici ne kürtajı ya ben 7. Haftamda gittim kalp atışı alttan baktı duydu ama çok az yok denecek kadar karnımdan dinledi duyulmadı haftaya çarşamba çağırdı yahu stres olma 1 hafta sonra tekrar git
Gmzcbn zulosyazici canım bende 6. Haftanın ortalarında gittim bırak kalp atışını bebek bile görünmüyordu sonra 7+3 te mide bulantısı ishalle acile gittim orda baktılar bebekte kalp atışida vardı…Bence bekle 8 haftaya kadar … Geç duyulan çok var çünkü 🙏
Nazindirellaa zulosyazici merhaba canım, bence biraz daha bekle bir zararı yoksa sana tıbbi anlamda. 8.haftada netleşir diye düşünüyorum
lAydanur zulosyazici benimde 7+3 de vakinalle zor göründü ve geç döllenmeymiş kalp arışı yavaş dedi doktor yani beklemende fayda var ama kesenin boyutuda önemli tabi doktorlarla görüş yinede Allahtan ümit kesilmez