Mihrimahvuslat Dilsay bu dediğim rahat 1 yıla yakın olmuştur 😆 ilk geceden hamile kalınabilir bu bir gerçek ama öğrenmek bile uzun süre oluyor 😂
Sahradmla Mihrimahvuslat ben daha o yazıyı sabah gördüm 1 haftalık gebellik belli oluyor yada 1 haftalık gebeyken öğrendim gibi bsy yazmıştı biri 😂
Humannrle Ecemnurtinel_45 var gibi canım hayırlı olsun 🥰 acaba şüpheli ilişki üstünden kaç gün geçmişti bende artık test yapmak istiyorum da yumurtlamayı ilk gördüğüm günden sayarsam bugün 10. Gün 🤲🏻
Ecemnurtinel_45 Kızlar bugun tekrar test yptm gene aynı cok silik ama bu sefer hemen gördüm silik gölgeyi
fizikcianne Ecemnurtinel_45 evet pozitif hayırlı olsun. 2 günde bir kan vererek artısı takip edin 2 günde 2 katı artması gerekir sağlıklı gebelikse
fizikcianne Ecemnurtinel_45 evet canım pozitif. 2 günde bir kan vererek 2 kat artacak mi diye takip etmelisin
Ozlmcgrci Ecemnurtinel_45 hayırlı olsun ben gördüm benimde böyleydi bi kaç gün geçtikten sonra tekrar deneyin 🌸
gizem-37 Ecemnurtinel_45 inşallah hamilesin canım benimde böyle olmuştu ilki.Daha sonra erken gebelik testi var onu al onda çok belli çıkmıştı
Esescimm Ecemnurtinel_45 bende böyle yapmıştım ilk yaptığımda tekti aradan zaman geçince aynı böyle silik oldu ümitlenmiştim ama gebe kalmadım o ay.