Umutlubirkadin Sariilayda16 Çok sevindim rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım 🥹☺️♥️ Darısı basıma 😞
Ecemnurtinel_45 Sariilayda16 cok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin banada dua edermisin yarın kan testi yaptıracağım 🙂
fizikcianne Ecemnurtinel_45 evet canım pozitif. 2 günde bir kan vererek 2 kat artacak mi diye takip etmelisin
Pinararslann Ecemnurtinel_45 Dualarım sizinle ve bütün isteyen herkes için 🌸 Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin sizde benim için dua eder misiniz 🙏🏼
Buseemm Ecemnurtinel_45 kan testi verdiniz mi su an cok merak ettim 😇 umarim hamilesindir ki bence de var gbi gözüküyor. Hadi bakallim insallah.
Rosella Kızlar merhaba bende test yaptım sabah 2 çizgi çok heyecanlıyım ya bugün kaç tahlilde verdim çok farklı duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
SKayaa Ecemnurtinel_45 Kendini üzme Allah’ın bir bildiği vardır demekki bebişinin zamanı gelmedi …en güzel zamanı bekliyor sen duanı bırakma yeterki ….sana Zekeriya peygamberin duasını okumanı tavsiye ederim bende bir yıl denedim olmadı aşılama ile hamile kaldım ozaman işlem yapıldıktan sonra bu duayı okumuştum sanada tavsiye ederim
CeydaST Ecemnurtinel_45 kaç çıktı ki sonuç 🙄 ama 2 test te pozitif çıkmış nasıl oluyor öyle ya hani biri bozuk desen biri bari doğrudur diye düşündüm
Aysel_krdg Ecemnurtinel_45 canım bence var seninki regl olmadığın sürece umut vardır bekle gecikmen olursa tekrar kan ver