Ecemnurtinel_45 Nolur dua edin yarın test yapacagım pazarteside kan vericem hepiniz bna umut oluyorsunuz allah bekleyen hrkese versin bnada mucizemi versn inşallah bu mübarek ayda yarın yaptıgım testide yüklerim buraya 🙏🏻❣️🥰
Busy Ecemnurtinel_45 o zaman var gibi zaten daha gününüz gelmediği için anca böyle çıkar değeriniz yeni yeni yükseliyordur . Benimde 6 gün kala böyleydi . Hayırlı olsun kan testi verin kesinleşsin ☺️
Mihrimahvuslat Dilsay yanlış hatırlamıyorsam baya önce biri bir postta şey demişti bir hafta içinde mi ne hamilelik oluyor mu onun gibi bişey demişti tabi baya laf yedi ama inadına benim dediğim doğru diyip anlatmaya devam ediyordu😅
Ecemnurtinel_45 Ebrarliva normalde artık test yapmayı bırakmıştım yoruldum ve bir umutla heyecanla yapıyorum sonra üzülüyorum bu ay catlatma ignesi oldum bakalım hayırlısı inşallah minigim benimledir ilk defa diyebilirim böyle cıktı
Mihrimahvuslat Dilsay bu dediğim rahat 1 yıla yakın olmuştur 😆 ilk geceden hamile kalınabilir bu bir gerçek ama öğrenmek bile uzun süre oluyor 😂