muziceanne_ Mucizem__1 bende sana yazıcaktım 😁🧿🧿🧿 çok sevindim canım bizimde cumartesi randevumuz var 3 gündür mide bulantılarım var 🥹
umityilmaz muziceanne_ iyim iyim, o günden sonra hiç kanamam olmadı ama çok korkuyorum, her wc ye gidişimde yüreğim ağzımda 🥲 pzt kontrolum var, bekliyorum🙏🏻
muziceanne_ Mucizem__1 ne yapıyorsun canım nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor cinsiyeti öğrendin mi 🫣🧿🧿 kaçtır yazıcam diyorum bir türlü bulamadım seni 😁😁
muziceanne_ Mucizem__1 bu gün doktora gittim 6+2 günlük dedi aşırı mide bulantım var dedim muayene etti 2 tane kese vardı kalp atışlarını sonra dinleyelim dedi bizde bir şey demedik
Burcu1999 Ayy kızlar bugün görmeye gttik o kadr heyacanlandim ki gördük çok şükür keseyi ama kalp atışını duyamadik 2 hafta sonra kontrole gittiğimizde duycaz ay nasıl geccek o günler bilmiyorum
umityilmaz Burcu1999 kalo atışı için baya uzun zaman vermiş doktorun :) İnsan valla çok heyecanlanıyor🙏🏻 neyse sağlıklı olsunda bekleriz🧿
Burcu1999 umityilmaz bugün denedi duyamadi bide araya bayram flan da girecek ya ondan sanırım ama genelde zaten doktor 2 hafta da bı kontrol ediyor benim doktorum öyle yapcak bişey yok beklicez o zmana kadr biraz daha butur 8+5 olcak gttgmde