Burcu1999 umityilmaz bugün denedi duyamadi bide araya bayram flan da girecek ya ondan sanırım ama genelde zaten doktor 2 hafta da bı kontrol ediyor benim doktorum öyle yapcak bişey yok beklicez o zmana kadr biraz daha butur 8+5 olcak gttgmde
muziceanne_ Mucizem__1 bu gün doktora gittim 6+2 günlük dedi aşırı mide bulantım var dedim muayene etti 2 tane kese vardı kalp atışlarını sonra dinleyelim dedi bizde bir şey demedik
muziceanne_ Elifcinar ya siz kalp atışını duydunuz mu acaba bizim doktor biraz daha bekleyelim dedi elhamdulillah bir sorun yok dedi
muziceanne_ Mucizem__1 evet canım ikizler 🧿🥰geçen hafta gittiğimde tek kese görünmüştü elhamdulillah Rabbimin mucizesi bu gün ikitane. Gördük doktor herşey yolunda ama biraz daha büyüsün öyle duyalım kalp atışlarını dedi 🧿🥰🥰
umityilmaz muziceanne_ yaaa çok şükür, sağlıkla kalp atışınıda duyacağımız günleri görelim inşallah canım 👼🙏🏻🧿
Elifcinar muziceanne_ kal atışını gördü canım 5+4 de ama dinlemedi gösterdi bana da hareket vardı kesenin içinde salı yine gideceğim😊
umityilmaz muziceanne_ yok canım, pazartesi randevum.7 hafta oluyor, kalp atışınada o gün dinleyeceğiz inşallah 🙏🏻 çok şükür kanama bidaha olmadı, doktorumda gelmene gerek yok dedi 🧿