umityilmaz muziceanne_ hadi gözün aydın 🧿 bende bugün gittim :) 5 hafta 4 günlük dedi, kalp atışı için 2 hafta sonra 24 Nisan da gel dedi bana 🙏🏻
muziceanne_ umityilmaz çok teşekkür ederim canım aramızda iki gün var 🧿🥰🥰🥰😇sağlıkla al kucağına inşallah
umityilmaz muziceanne_ benimde benzer, kalp atışını duymuştuk ama sonra durdu, Allahım sen koru 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mucizem__1 muziceanne_ umityilmaz Kızlar adınıza çok sevindimmm:) tek keseler mi? Bende çarşamba tekrar gideceğim 6+2 olucaz inşallah
umityilmaz Kızlar benim hafta sonu kanamam oldu :( Doktoruma gitti, kesenin altında bir kanama alanı oluşmuş, neyseki kese bozulmamış, takipteyiz, ihnelee, flitiller artarak devam, min hareket dedi. Allahım sen koru🧿🙏🏻
umityilmaz Mucizem__1 ohhh çok şükür, 6+2 diye hatırlıyorum, kalp atışı için gayet erken, çok şükür 🧿Allahım sağ salim kucuğuna almayı nasıl etsin, sağlıkla devam etsin inşallah 🙏🏻
muziceanne_ Mucizem__1 bende sana yazıcaktım 😁🧿🧿🧿 çok sevindim canım bizimde cumartesi randevumuz var 3 gündür mide bulantılarım var 🥹
umityilmaz Mucizem__1 inşallah canım, çaresiz bekliyorız, pzts kontol var, tek duamız sağlıklı olmaası🙏🏻Yıllardır uğraşıyoruz, maddi -manevi çok yıprandık:(
Mucizem__1 umityilmaz evet hatta ultrasonda 6 haftalık görünüyor karından duyduk çok şükür 🙏🏻 sen duymadın daha dimi
Mucizem__1 umityilmaz evet çok iyi anlıyorum gerçekten zor bi süreç😔 umarım sağlıkla büyür kucağınıza alırsınız