Mucizem__1 muziceanne_ net tek gördük ama bi tane daha var gibiydi yaaa çok emin olamadı doktor haftaya belli olcak net olarak inşallah 🧿🐣🧸
muziceanne_ Mucizem__1 benim son adet tarihim 13 Şubat zolodex diye bir iğne yapıldı sonra Kİ Ay adet görmedim o yüzden tam haftamı bilmiyorum 😁cumartesi gitmeyi düşünüyorum bende
muziceanne_ umityilmaz Mucizem__1 Kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum normal mı sizde durum lar nasıl var mı belirti
umityilmaz muziceanne_ Tedirgin olma, olabiliyormuş, doktorum daha çok erken belirtiler için dedi :) ayrıca herkeste olacak diye bişey yokmuş, bende aşırı uyku durumu mevcut sadece
Mucizem__1 muziceanne_ normal canım daha erken bende ara ara kasık ağrısı dışında bir şey yaşamıyorum
muziceanne_ umityilmaz ayyy ne bilim ya sürekli düşünüyorum bakalım nasip inşallah sağlıkla kalp atışlarını da duyarım 🤲
Burcu1999 Mucizem__1 bende de ara ara migdem yanıyor gbi bulanıyor gbi ara ara da kasık ağrısı oluyor
muziceanne_ Mucizem__1 benim geçen sene de tuttu kalp atışları yoktu diye kürtaj oldum ☹️ O yüzden biraz fazla korkularım var
muziceanne_ Mucizem__1 bu gün gittim kese görmeye 🧿🥰 5 hafta 2 günlük dedi bir hafta sonra kalp atışı İÇİN gel dedi elhamdulillah herşey yolunda 🧿😇😇
umityilmaz muziceanne_ benimde benzer, kalp atışını duymuştuk ama sonra durdu, Allahım sen koru 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
umityilmaz muziceanne_ hadi gözün aydın 🧿 bende bugün gittim :) 5 hafta 4 günlük dedi, kalp atışı için 2 hafta sonra 24 Nisan da gel dedi bana 🙏🏻