Burcu1999 Kaç haftalık olduğunu nasıl hesapliyosunuz günü gününe son adet tarihine mi bakiyosunuz yoksa trasfer tarihî mi
umityilmaz Burcu1999 benim doktorum son adet tarihini dikkate aldı, şöyle dedi; transfer tarihini almak doğru değil, sonuçta yumurta toplama, döllenme vs de var zaman olarak, onlarıda düşünürsek SAT’ı almamız lazım diyo
umityilmaz Burcu1999 son adet tarihi neydi sizin? Benim 27 şubat, transfer tarihim 21 mart, 5 haft 1 günlük görünüyor
Burcu1999 umityilmaz anladım bakalım benm doktorum ne dicek gtmedim daha bidaha kan vercem ona göre sanırım gel dicek
Burcu1999 umityilmaz 26 Şubat adet tarihim 20 mart trasfer tarihim aramızda bı gün var o zaman bnde 5+2
muziceanne_ Mucizem__1 benim son adet tarihim 13 Şubat zolodex diye bir iğne yapıldı sonra Kİ Ay adet görmedim o yüzden tam haftamı bilmiyorum 😁cumartesi gitmeyi düşünüyorum bende
Supsuheda Kızlar hepiniz adına çok mutlu oldum. Bende tüp bebek gebesiyim MRA bebeği olacak Allah’ın izniyle 🤲🏻 11 haftalık benimki de. Normal gebelikteki gibi son adet tarihinize Göre hesaplamalısınız🤗 herkesin sağlıkla kucağına almasını diliyorum