Btugl Minikpopo ay sağolasın ne bileyim çok ağrır nasıl dayanican sonrası kabariyor felan diyorlar hamileyken insan hassas olur diyorlar gözüm korkmuştu🙈🙈
Minikpopo Btugl ay amann beş kişiden birinde ancak öyle olur ya da olmaz. Toplumumuzda abartmaktan çoğu ne sanki.. Hiç korkma canım allahın izniyle hiçbişey olmaz kendini şartlarsan tabi ki acır rahat ol o yüzden
Hafizeipek Oznr tek bende var sanıyodum 🤣🤣🤣 bir de diyorlar ki kocan perine masajı yapsın Aslaaa 🤣🤣🤣🤣
Oznr Hafizeipek yok bee yaptirmam aslaaa. Hele ozel bolge ye jilet yaptiranlar da oluyormus valla helal adamin yaninda ic camasiri degistiremiyorum.😀
BeyzZaA Oznr Hafizeipek yazdıklarınızı görünce kendimi terbiyesiz gibi hissettim 😂😂 ben rahatım valla cıbıldak cıbıldak utanmıyorum fazla eşimdende kaynaklanıyo aslında bu utanınca kızıyodu 😂😂 utanmaz oldum
mimarkadin YagizAsyaMom böyle şeyleri eşlerinize yaptırmayın. Sizden uzaklaşıp iğrenmesini mi istiyorsunuz? Altınıza büyük bir ayna koyup kendiniz yapın. Veya kuaförde ağda yaptırın.
Kubravci mimarkadin neden tiksinler başka kim yardım edebilir ki ne güzel eşleri in çoğu ben alırım yardım ederim diyormuş bu çok güzel birşey bence kocayı kaybederim ay kaybettim diye düşünürsek kaybederiz asıl
Esomami mimarkadin yani hamile olmasam dedigin gibi takmam ama o bolge okadar degisiyoki adam korkup kacar die asla yaptirmam 😂😂😂 yani ben bile taniyamiyorm orami
Aryamom- mimarkadin Hayat müşterek bu kişiden kişiye değişir eşim benden bu sebepden dolayı asla iğrenmez de soğumazda sizin düşüncenizede saygı duyuyorum tabi
Cananscs mimarkadin yok canim seven biri her şeyi yapar hem ben teklif etmedim ona o bana ben yapcam gitme kuaföre dedi uzaklaşırsa her şekil uzaklaşır zaten
Cananscs mimarkadin bu sakat olanlar var hasta olanlar var hayat müşterek yeri gelir en güzel hali ile görürüz yeri gelir altını bile deistiririz yanlış bi düşüncedesin bence ama yine de saygı duyarım
mimarkadin Aryamom- evet anlaşşı bir eşiniz var size elinden geldiğince yardımcı oluyor ama bu her erkek için böyledir. Bütün erkekler belli bir süreden sonra uzaklaşır. Tabi sizin eşiniz siz daha iyi bilirsiniz ama benden söylemesi😬
Suzitosuzi Minikpopo ben de farkettim kıllarda azalma oldu 🤔 hatta meme uçlarındaki döküldü gitti tek tük kaldı. Keşke aşağısı da öyle olsa
Minikpopo Suzitosuzi benim kollar bacaklar koltuk altı özellikle bikini bölgesi komple bitti gibi sanki lazere gitmiş gibi 😊 bir tek bıyıkta etkisini göremedik e olsun o kadar canım yanii 🤣
mimarkadin Cananscs bilmiyorum ama bir kadın özel bölgesini eşine aldırmamalı. O teklif etmiş olsa bile kabul etmemek gerekir. Aşk sevgide bir yere kadar . Tabi siz bilirsiniz saygı duyuyorum .
Aryamom- mimarkadin çok düşüncelisiniz ama durum bi mecburiyet değil elbette heleki hamile olmamla hiç ilgili değil normalde de bu ve benzeri konularda hep destek oluruz birbirimize bundan dolayı soğucaksa şimdi boşasın eşlerimizden daha yakın kimimiz olabilir ki 😊😊
mimarkadin Cananscs o ayrı bir durum . Hastalık halinde hiç kimse yoksa kuaföre gidemiyorsa belki olabilir ama Siz sakat değilsiniz ama kuaföre gitme şansınız var.
Cananscs mimarkadin tâbi bu erkeğe göre değişiyor gözü dışarı kaymaya müsaitse yaptırmamak lazım 😉 esim 5 yıl önce yaptı bi sorunumuz yok çok şükür iğrendigini görmedim sezmedimde
Cananscs mimarkadin e bida hastaliga davetiye gibi bisey agda temiz ortamda yapılmazsa enfeksiyon riski var 😉
mimarkadin Cananscs bırakında bazı şeyler özel kalsın. Tuvalettede yanınıza geliyor mu bari nasıl olsa soğumuyor uzaklaşmıyor? Psikologlar ve aile terapistleri bile kesinlikle önermiyor bu durumu.