Minikpopo Melis_tugba valla canım ben normalde de çok tüylü biri değildim gebelikten sonra da hepsi gitti 🤣 bir kaç arkadaşa da öyle olunca ve çevremden de hep bunu duyunca öyle yazdım ben. Tabi net bişey değil insan vücudu bu değişiklik gösterebilir 😊
Melis_tugba Minikpopo bende de hiç ypktu ama ne olduysa 😅😅 hem kalınlastı hem cogaldı heralde alamıyoruz tuy tuye deyıp cogalıyo
Gurseda 39+5 oldum agdaya gitmelimiyim bilemedim vucudum cok hassaslaşmış koltuk altlarimi alirken bile canimdan can gitti
Minikpopo Melis_tugba ben şanslıyım o zaman canım hiç yok denecek derecede çünkü maşallah diyelim amaann 🤣🤣
Cananscs Esim yaptı ilk dogumumda şuan 32 haftalığım bi ara kuaföre gidcem dedi yok ben yaparım dedi yaptı bikere bugünlerde yine yaptıran sonra 38. Haftamda tekrar yaptırırım bi sorun almazsa yapıyor da agdayla bazen kaliyo tek tük onlarida eldiven veririm elle çeker en sonda makine ile cekiyorum bazen ufak tefek kalıyor bende utanıyorum ama mecbur
Seymakayaoglu Kızlar süpersiniz valla 🤗🤗 ya ben sezeryanim ne bilim agdadan hamileyken dahada cok korkuyorum galiba jilet yada tuy dokucu krem zaten 1 gun kaliyorsun hastanede ciksa ciksa nekadar cikacakki sonrasida allah buyuk offf kadin oLmak zor
Zeynozeyyo Yarın catı muaynem var ve jiletle ayna karsısıında almaya calıstım ama inanın mümkün değil kilolu bir gebe değilim 38+4 düm üst tarafları alaniliosun ama altlar mümkün değil bacaklar desen aynı inanın bebek batıo kemiklerini hissediosub agdaya gelince kontrole gittinde gebenin biri gitmiş hep tahriş olmus doktor ilç verdi kadına merhem vs bnde jilet kullanmazdım ama sık gidince mecbur artık esim halledecek birazda olsun cok zor kızlar
As06 Seymakayaoglu agda yaptırmayın kizlar temiz evet ama benim ki suan cok acıyor sivilce cıktı hep cıkması da ayrı dert kısaltın
Armgn Mineebd o zaman kolay bende Ağdaya hamile kalmadan alıştım ama hamilelikte maaşallah fışkırdı jilete döndüm şimdi Ağca’ya gitsem korkuyorum 🤨🙄😄
Hafizeipek Melis_tugba ben de çok utanıyorum ya hatta biz 2 yıllık evliyiz ben ilişkiye bile sadece karanlıkta girebiliyorum o ışık kapalı olacak illa ki😂😂😂😂😂
Melis_tugba Hafizeipek biz de okonuda utanma yok ne bilim ben onun herseyini yapabiliyorum temizliğini vs ama o bana yaparsa cok utanırım ve kötü hissederiö
Sibelle Hafizeipek Normal olarak zaten dinimizde ışığın kapalı olması qerekiyo bende öyleyim eşimden hicbir konuda utanmıyorum ama ışık varken olmz ki zaten oda kabul etmez. Ama herkezin kendi özeli müdahele edemeyiz.
Lalin06 Ben lazer yatırmıştım gebelikde çıktı şimdi ağdaya gidiyorum ter temiz çok rahat oluyor hikmet vurmayın doğumdan sonra çok zor oluyor ilk bengindeki tecrübemden söylüyorum ağda kesinlikle
Minikbal Melis_tugba 36 'da falan çok zor oluyor canım hiç bir şekilde göremiyorsun o zaman mecbur eşlere düşüyor gorev
deletedmom947 Ebruebrar ben🙋🏻♀️ Zaten her ay düzenli ağdaya gidiyordum, hamileliğimde de bırakmadım. Geçen gün ağdaya gittikten sonra farkettim kararma var sanki anlam verememiştim yalnız değilmişim😄
Minikpopo Btugl ya yok inan ki abartıyorlar çektiğimiz şu ağrılardan sonra onun ağrısı vız gelir trıs gider. Benim ağrı eşiğim çok düşüktür ona rağmen dayanabiliyosam dayanırsın canım işinin ehli biri de olursa beş dakikada tamamdır 👍🏻🤣
fatos2404 Seymakayaoglu sezeryan olunca yine iyi gün belli normal oldu mu heran temiz olmamız lazım ay bende o konuda çok tedirginim
Btugl Minikpopo ay sağolasın ne bileyim çok ağrır nasıl dayanican sonrası kabariyor felan diyorlar hamileyken insan hassas olur diyorlar gözüm korkmuştu🙈🙈
Cekuli Seymakayaoglu ben 39 dayım iki üç günde bir duşta epilatörle alıyorum tek tük çıkmış oluyor hissetmiyorum bile... epilatör yoksa kuaförde ağda yaptırın bence doğumlada bitmiyor sonrasında dikiş muayene felan olabilir jilet sivilce yapar hemen çıkar.