Cananscs mimarkadin e bida hastaliga davetiye gibi bisey agda temiz ortamda yapılmazsa enfeksiyon riski var 😉
VahideEktirir YagizAsyaMom katılıyorum 👍🏻 allah korusun hastalandığımızda en yakınımızdaki eşlerimiz olucak herşey olabilir hastalıkla herşeylede karşılaşabiliriz bizde dahil
mimarkadin YagizAsyaMom iğrenmek demeyelimde soğumak uzaklaşmak diyelim. Tüylerinizi aldığı için olabilir mi?
istanbulluanne Kubravci Zararli değil neden zararli olsun. Acısını bilmem ben bu güne kdar hep agdayla aldgm için benm acimiyor artk. Jiletle 2 günde çıkıyor hic rahat edemiyorum ben. Doğumdan snrada kim ugrasck en iyisi ağda o yüzden.
YagizAsyaMom VahideEktirir tabiki herşey karşılıklı Allah korusun aksilik halinde bende onun temizliğini yaparım bundan doğal ne var. Eşim hiç bir zaman gocunmaz bu tip işlerden aksine sevinir bile sana yardımım dokunuyor ne mutlu diye
Kubravci mimarkadin neden tiksinler başka kim yardım edebilir ki ne güzel eşleri in çoğu ben alırım yardım ederim diyormuş bu çok güzel birşey bence kocayı kaybederim ay kaybettim diye düşünürsek kaybederiz asıl
mimarkadin Kubravci kaybetme korkusundan değil. Sağlık problemi olmadığı sürece (hamilelik dahil değil buna) olmaması gereken bir durum. Bazı şeyler özel kalmalıdır.
Fatmagvn Eşinize aldırmayın kuaföre aldırın diyen bayanlar, eşimize hiçbir şekilde günah değil fakat kuaföre açmak günah, tabi herkesin kendi düşünce ve tercihi...
istanbulluanne Fatmagvn Günah olduğundan demiyorlar zten canm ilerde tiksinme durumlari söz konusu oluyor. Aile terapistleri falan kesinlikle byle seyleri esinize yaptrmayin diyorlar ondan.
deletedmom947 Ebruebrar ben🙋🏻♀️ Zaten her ay düzenli ağdaya gidiyordum, hamileliğimde de bırakmadım. Geçen gün ağdaya gittikten sonra farkettim kararma var sanki anlam verememiştim yalnız değilmişim😄
ftmnrt 2 yıldır ağdaya gidiyorum, sonuna kadar da böyle devam etmeyi düsünüyorum jiletle asla bas edemem agdanın acısı bazen fazla oluyo bazen de hic hissetmiyorum ama her kosulda temizliğine değer. kuaföre gitme imkanı olmayanlar belki cok cok mecbur kaldıkca esine yaptırabilir ama eşimden utanmasam da ben asla tercih etmem ona yaptırmayı iğrenir vs diye düsünmüyorum 1.5 yıllık evliyim bacak tüylerim bile uzadıgında alana kadar öyle görmesini istemem. sadece bazı şeyler özel olmalı benim görüsüm bu.
Aryamom- mimarkadin çok düşüncelisiniz ama durum bi mecburiyet değil elbette heleki hamile olmamla hiç ilgili değil normalde de bu ve benzeri konularda hep destek oluruz birbirimize bundan dolayı soğucaksa şimdi boşasın eşlerimizden daha yakın kimimiz olabilir ki 😊😊
mimarkadin Aryamom- sizin bileceğiniz bir şey bu ama bazı şeyler özel kalmalı. Eşinin baccak tüylerini bile görmesini istemez bir kadın. Her ne kadar birbirinize hayatınızıda açsanız bazı şeyler özel kalmalı.
Merobebe Seymakayaoglu genel geçer yaparsın tabureye oturarak bide ayna al bakmak istersen. Ama gerek yok sinek kaydıya😂😂 normal olsn yeter
Burcum32 Epilasyon makinesi kullanamiyomuyuz ben hep epilasyon makinasıyla alırım şimdi jiletle alsam çoğalacak ..