S1903 Acuka merdivenleri zıplayarak inme allah korusun plesanta ayrılması falan olur🤷♀️ Hafif tempolu yürüyüş bizim haftalarımız içşn uygun 💕
Ssevcann Esracim canim benimde 39+2 ama ne agri ne sanci hic birsey yok doktor p.tesi tekrar gel bi bakalim dedi merakla pazartesiyi bekliyorum bakalim nolacak. Doktor bol bol yuru squat hareketleri yap vs dedi ama bende tik yok dogmamaya kararli benim kiz 😁
Okanilkim Esracim benim nst sancım çıkıyor ama doktor ağrın var mı diyor yok diyorum 🤣 oğluşum ne zaman gelecek bilmiyorum 🤷♀️ son 9 gün ama bende sanki doğurmayacak gibiyim anlamadım nasıl bir şey 🙄
Gamze612 Sedda ben daha 36 yim ama 25 ten beri erken dogum riskim vardi. Hep ha geldi gelicek gozuyle baktik. Herhalde simdi de gelmeye niyeti yok🤪😃
Gamze612 Sedda oglen uyudum biraz. Ruyamda dogurdum🙈🤣🤣 o kadar kolay dogdu ki 2 dakika icinde 10 cm oldu cocuk doktor gelemeden elime dogdu 1 ikinmada🤣🤣🤣
Maviss Acuka bugün gittim hafta sonu tahlilalat varmış hastanede dişini sık doğurma dedi düşün yani ben doğurmaya çalışıyorum doktor ne diyor doppler ultrason çekildi herşey yolunda bekliyorum dinleniyorum bolca
3cocukannesi19 Son 2 karnım agrıyo belim agrıyo ayıptır söylemesi isal olmuşum kusuyorum bana ne oluyor ki 😳
Dilaam Bulutalazinannesi sanırum bende okudumm onu 37+5 im sürekli takipteyip kıpırdıyo mu sürekli aklım bebişte iyimidir cıksada gözümün önünde olsa diyorumm Allahım sag sağlim kolaylıkla kucagımıza almayı nasip etsin insAllah
Dilaam Bulutalazinannesi birde aramızda bir gün var bende 37+5 im sizde günay hanıma gidiyorsunuz sanırım bende ona gidiyorum bakalım ilk kim dogurcak normal mi düsüünüyorsunuz😀💕💕
Gamze612 Sedda insallah keske o kadar kolay olsa🙈 ben hep abuk sabuk ruyalar goruorum yaa, damlardan hopluyorum, kotu adamlardan kaciyorum, bi bakiorum sonra evli degilim terkedilmisim.. hamilelik psikolojisi ruyalarima girdi🤣