Moms Acuka valla bende bilmiyorum ki internetten bi video gördüm onu yapıyorum inşAllah bi faydası olur 🤗
Melisct94 Acuka Bende 37+3üm ama arada su geliyor gidiyorum ama akıntı vakası yasıyormusum. 😂 Hüsran bi şekilde dönüyorum 18 günümüz kaldı bakalım ne zaman gelicekler ☺️
Ayseguls Acuka ben de 37 yi bitireyim hurmalar yiyeceğim bol bol pilates topunun üstünde zıplayacağım eğilere yer silme squat cinsel birliktelik artık Allah ne verdiyse🤣🤣🤣 40 lara kalmak istemiyorum gerçekten çok ağırlaştım artık
Acuka Ayseguls bence sımdıdrn basla ben 35 de hurma yedım 39+2 yım hala bırsey yok o hareketlere şimdiden basla zaten hooop diye etkı göstermiyo 😂
Edasema Bende 38+1 im pazartesi sezaryen oluyorum ilk kızım 38+2 de gelmişti bunda çok ağrılarım sancılarım var ama nst de çıkmıyo sanırsam pazartesiyi beklicek
lavitaebella 38+1 im. Doktordan geldik şimdi. Bebeğimiz kanala girmemiş. Ne sancı ne bir şey. Squat yapıyorum. Haftaya da bakacak boy-kilo. Çatı muayenesi oldum ilk defa çok acı veren bir şey değil. 40.haftada bir daha çatı muayenesi yapar,kararımızı veririz dedi. Daha 1 hafta 10gün gelmez bebek dedi😐normal istiyorum ben de.
Mukaddes1 Benimkinin yeri iyidir çıkmam dior herhalde şimdiden inatçı olduğunu gösteriyor ama onu tasiyacak halim kalmadı çok ağırlaştı
ZeyooZ Acuka ben de sonsuza kadar boyle kalcam sanki 😕 her doktora gidisimde bisey der diye umitleniyorum ama yok. Carsamba gunu alttan muayene etcek 🤦🏼♀️
Tgceblkc Acuka Salıya kadar kendi sancim olmazsa suni sancıyla olacak benim ki 😔 Suni sancı istemiyorum ama sezryandan iyidir 🤔