Balbebek012 handeserdes yemeyince dayana biliyor musın peki ben şimdiden 4 kg aldım ama gece yatarken bile yiyorum valla 🤭
handeserdes Balbebek012 mideme daha çok dayanamıyorum diyelim 😂 çok acıkırsam su içiyorum ya da kuruyemiş atıyorum ağzıma o tutuyor. ya da asitsiz meyve.
Kediler 17+3′teyim, ilk gebeliğim. 3-4 kez içerden biri dürtüyormuş gibi anlık bir şey hissettim ama bebeğimin hareketi mi emin olamıyorum… Bebek hareketlerini tam olarak hisettmeye başladınız mı?
annesininkelegi Kediler 17+2 yim bende sanki bir pıt dalgalanmalar oluyor karıncalanma gibi emin degilim. 2. Gebeliğim
Balbebek012 Kediler ben 18 de hissetmeye başladım ama benim 2.gebeliğim bu ❤ siz 17 yi geçmişsin iz bile bence bebişin hareketleri annesi 😍
Balbebek012 handeserdes evet ya haklısın ama mideye elma çok iyi geliyor tavsiye ederim yoğurt ta iyi oluyır 🎈
Gizmih handeserdes aynı ben kahvaltıyı cok güzel yapabiliyorum . Akşam çorba içsem kesiliyorum bidaha yemek yok . Sürekli şişkinlik gaz
handeserdes Gizmih kesinlikle öyle. biri midemin içine taş doldurmuş sanki. minnacık canım bişi çekerse yiyorum ama gerçekten bir lokma bile değil 😊
handeserdes Balbebek012 elmayı yiyorum da bana yoğurtta şişkinlik yapıyor :( her şey deneme yanılma sanırım. kişiden kişiye değişiyor.
Burcuozz Balbebek012 benimle aynısın bende 17 haftalıkken gitmiştim 20 cm 240 gram demişti şimdi 18 haftalık olduk çok şükür 😊 20 Ağustos diyor doktor bakalım
Seval2468 Balbebek012 16 +5 te gitmiştim 16 cm 200 gr di . Mide bulantilarim daha geçmedi bir geçse rahatlayacağım. Cinsiyetimizde erkek