handeserdes ben en son 16da gitmişim. 135gr bizim bebe sanırım 13cm miş doğru bakıyorsam. haftaya gidicez 20. hafta detaylıya da giricez. akşam yemeğini kaldırdım hayatımdan artık. mide rahatsızlığım çok.
Balbebek012 handeserdes yemeyince dayana biliyor musın peki ben şimdiden 4 kg aldım ama gece yatarken bile yiyorum valla 🤭
Gizmih handeserdes aynı ben kahvaltıyı cok güzel yapabiliyorum . Akşam çorba içsem kesiliyorum bidaha yemek yok . Sürekli şişkinlik gaz
handeserdes Balbebek012 mideme daha çok dayanamıyorum diyelim 😂 çok acıkırsam su içiyorum ya da kuruyemiş atıyorum ağzıma o tutuyor. ya da asitsiz meyve.
Kediler 17+3′teyim, ilk gebeliğim. 3-4 kez içerden biri dürtüyormuş gibi anlık bir şey hissettim ama bebeğimin hareketi mi emin olamıyorum… Bebek hareketlerini tam olarak hisettmeye başladınız mı?
annesininkelegi Kediler 17+2 yim bende sanki bir pıt dalgalanmalar oluyor karıncalanma gibi emin degilim. 2. Gebeliğim
Balbebek012 Kediler ben 18 de hissetmeye başladım ama benim 2.gebeliğim bu ❤ siz 17 yi geçmişsin iz bile bence bebişin hareketleri annesi 😍
Balbebek012 handeserdes evet ya haklısın ama mideye elma çok iyi geliyor tavsiye ederim yoğurt ta iyi oluyır 🎈
handeserdes Gizmih kesinlikle öyle. biri midemin içine taş doldurmuş sanki. minnacık canım bişi çekerse yiyorum ama gerçekten bir lokma bile değil 😊
handeserdes Balbebek012 elmayı yiyorum da bana yoğurtta şişkinlik yapıyor :( her şey deneme yanılma sanırım. kişiden kişiye değişiyor.