bebislerhakkinda Zypgri Bn kullaniyorum 1kere içebildm elim gitmiyor mideden balık kokusu geliyor sinir oluyorum
Kdr1903 Syma_07 ilk trimesterde bundan kullandım artık 2. Trimester deyiz değişti ilaçlar yükseldi dozlar takviyeler geldi
Kdr1903 Merhabalar ben İkinci trimester deyim ilaçlar değişti omega üç d vitamini kan ilacı verildi 🤰
Minik36_ Haticehilal ferramatı ben de kullaniyorum istahimi sifira indirdi zayifladim siz de oyle bisey oldu mu
Nunushka 28+5. Imom omega 3 multivitamin içeriğinde omega harici bir sürü takviye var ve ferrum hausmann demir hapı kullanıyorum 😊
Esra0605s 8 haftalığım sadece folik asit kullanıyorum bir de bulantım olursa prilam . Değerlerime de bakılmadı
Kdr1903 Syma_07 sizinde vitaminler değişmiştir artık bana kan hapı başladı d vitamini ve omega içerikli bir vitamin daha verdi
Elifsenayldrm GBergun94 demir ilacı💕balık yağı💕d vitamini💕magnezyum 💕bir de idrar yollarını temizleyen bi hap ve troid ilacı 😅😅
Gmzebilen GBergun94 ocean magnezyum kan ilacı feramat vitamin vinalac ve desiferol kullanıyorum 18 haftalık hamileyim