Tinkipinki GBergun94 elenetal 2 ve demir ilacı kullanıyorum ama . Elenetalden içinde folik asit olduğu için emin değilim doktoruma soracağım
Albayrak09 Gyreferon demir ilacı, d vitamini ve bi kaç hafta önce bacak kasılmalarım başladığı için magnezyuma başladım.
Serapp777 İlk 3 ay sadece folık asit dıofol Sonrasnda omega3 ve magnezyumla devam ettık Haftadan itibaren demir hapı ve d vit damla da eklendi .
Hira22mehdi GBergun94 bende decavit içiyordum 17haftalık olduk dr bide ferrum ekledi inşallah miğde bulantısı felan yapmaz hiç bir şikayetim yok çünkü yine olmaz inşallah 🙏
-lale1202 Gozde_32 Folik asit size carpinti yapmıyor mu bn 1 gün içtim gündüz gecesine bende çarpıntı yaptı daha içmedim
Gozde_32 -lale1202 yok çarpıntı olmadi çok geçmiş olsun bırakınca geçti mi bende damakta tad bozukluğu yapti ama son paketi içiyorum 2. Kutum bitince içmem daha
DuyguKays Sengul-9798 ben magnezyum çinko demir ve omega3 kullanıyorum 11.haftamdayım sayınca çok geldi umarım bi sakıncası olmaz
Hira22mehdi Sevgi-88 tok karnına günde 1 tane hamilelikten önce başlamıştım 17 haftalık oldu devam ediyorum hala