bebislerhakkinda Folden om kullaniyorum hic yokmu bundan kullanan iğrenç bir koku veriyor sonradan sevmedim 1kere attim bıraktım 14.haftadayim başlamadım diğerlerine de
DnzTnr Papatya123098 bende ocean mummy kullanıyorum hiç bulantı vs yapmadı ama d3 ün tadı çok kötü tiksindirdi içmek istemedim doktora sordum oda zaten oceanda var bı üre kullanmasan da olur dedi o yüzden d3 azalttım. Kan ilacida ferifer kullanıyorum oda boğazımı yakıyor anlik ama geçiyor
Ozge111 Taskaya96 doktora banada yazdı sivasta yaşıyorum ama burda hiçbir eczanede yokmuş pazartesi kayseriden gelicek
Gkcngkc engineermom_ Aynen hamilelik oncesi elenatal 1 hamilelikte elenatal 2 , birde emzirme olarak 3 varmıs ,4. Aydan sonra bana da elenatal 2 verdi , ek olarak sidefer demir ilacı , d vitamini ve magnezyum kullanıyorum
Balbebek012 GBergun94 kalsiyum Demir ilacı Balık yağı De cavit Magnezyum💃💃galiba en çok ben kullanıyorum
DnzTnr FilizAlev magvital kullandım bı kutu ama icemiyordum tadını sevmedim zaten midemi yaktı mahvetti beni. Bu sefer değiştirdi doktorum magnezyum kalsiyum çinko karışımı bı hap verdi hap içmek daha kolay geldi
1gizem GBergun94 elenatal 2 d3 ve magnezyum kullanıyorum önceden demir kullanıyordum fetamin yüksek çıktığı için onu bıraktık.
NesliMomm GBergun94 Sadece D vitamini kullanıyorum. Bir dahaki randevumda doktoruma soracağım. B12 eksikliğim çıkmıştı önceki doktor birşey vermedi🤷🏼♀️vitaminleri doktor mu öneriyor?