designermoms Syma_07 evet sabah magnezyum içiyorum aşırı derece sırt ağrılarım vardı çok iyi geldi Bir de balık yağı içiyorum yararlı diye Akşamları da D vitaminini içiyorum
Ayse0885 designermoms magnezyum için doktorum akşam iç Demişti güzel uyutur hemde dinlendirir tabi gene doktora sorun 😄💓
cansuerg Sabah aç karnına fısfıs omega 3 ve gynoferon( folikasit sülfat desteği) , tok regenesis max , akşam magnimore plus magnezyum
esraEb Syma_07 ben de bunu kullanıyorum. İlk kutum. Kaç kutu kullanacaz bundan bilginiz var mı. Ben de 18. Haftamdayım
designermoms Ayse0885 benim çalışırken sırtım çok ağrıyor oturduğum için o yüzden doktorum sabah iç dedi 😄 uzanınca geçiyor teşekkür ederim 💓💓
kevserky 42Rabia42 bu omega şartmı doktor bana vermedi . Kilo fazla almamak gerekiyor rahatsızlık için. Ben balık ve ceviz tüketiyorum karşılar herhalde dimi
senoski Sevilayms Mesela bigün demir içiyosam diğer gün içmiyorum diğerlerinden içiyorum. Doktorum bu şekilde önerdi.
esraEb G_Ulzeki bence aile hekimliğine gidin. Benim doktorum da bana vermemişti ilkten. Sadece folik asit başlattı başka ilaç vermedi. Sonra tesadüfen farklı doktora gittim o sordu ben de vitamin kullanmıyorum deyince vitamin önerdi buna başka dedi. Kendi doktorum neden vermedi ona da bi anlam veremedi. Kendi doktoruma sormadan başlamadım yine de. Gösterince ben de hastalarıma aynısını veriyorum başlayabilirsin dedi 😤 aile hekimliği de kan ilacıma başlattı.
G_Ulzeki esraEb şaşırdım Gebelik öncesi kullandım şuan zaten riskli gebelik olduğu için İğne dahı bir sürü ialç içiyorum .ama hamiyle halmadan önce Zaten kendime ön bakım yaptım ama bir gideyim
Gln0110 GBergun94 Ocean Mummy kullandım 2 paket, 1 paket daha var belki diğer ay başlarım yine. Şu an demir takviye alıyorum bi de bestiron
Zeynepyeniay Magnezyum kullanıyorum sadece diğerlerini kullanmıyorum besinlerden alıyorum kilosu gayet iyi haftasıyla uyumlu. 😊 hiç ilaç kullanmadım magnezyum ve folik asit dışında
Zorrrannelik İki hafta önde vitaminlerin bu aya kadar çok iyiydi bu ay kansızlığım cikti kullanmıyorum ilaç Bı magnezyum aliyorumoda mecbur kaldigimdan
Zorrrannelik İki hafta önde vitaminlerin bu aya kadar çok iyiydi bu ay kansızlığım cikti kullanmıyorum ilaç Bı magnezyum aliyorumoda mecbur kaldigimdan
FilizAlev Syma_07 bende bundan başlamıştım 12 haftadan sonra. Ama sonra doktorum benim ve bebişimin kilosu önden gidince ilacı kesti. Şuan 22 haftalığız magnezyum ve demir ilacı kullanıyorum
Syma_07 FilizAlev sadece benim bebesim mi kilo olmadı bu ilaçtan maalesef 3.kutuya geçtim ve bebeğim minyon kilosu az