NeclaDikici GBergun94 ben folik asit kullanıyorum 9. Haftadayım ayriyeten d3 ve magnezyum kullanıyorum. Dişlerim kırıldığı için.
serpil1baby GBergun94 vitamin dacavit ferrum kan şurubu d3 vitamin ve magnezyum 16. Haftadan sonra verdi doktorum 31 haftadayım devam.
GBergun94 Teşekkür ederim bende şimdi folik asit ve d vitamini kullanıyorum da 17 haftada gidicem kan ilacı başlanmadi daha bakalım ne vericek
G_Ulzeki GBergun94 hiç bir vitamin kullanmıyorum .Doktorum da tavsiye etmedi.galiba vitamin deposu olarak geziyorum muhtemelen 🤣
esraEb G_Ulzeki bence aile hekimliğine gidin. Benim doktorum da bana vermemişti ilkten. Sadece folik asit başlattı başka ilaç vermedi. Sonra tesadüfen farklı doktora gittim o sordu ben de vitamin kullanmıyorum deyince vitamin önerdi buna başka dedi. Kendi doktorum neden vermedi ona da bi anlam veremedi. Kendi doktoruma sormadan başlamadım yine de. Gösterince ben de hastalarıma aynısını veriyorum başlayabilirsin dedi 😤 aile hekimliği de kan ilacıma başlattı.
Wwwelk 9.haftadayım folik asit ,ve genesis(omega multivitamin),apikobal(b1 b6 b 12),gyno tardyferon sabah aç karnına kan ilacı devit damla , ve (hatfa 1 )2iğne iğne karışımı norogrizovim
YLD_95 GBergun94 OMEGA 3 ve demir ilacı kullanıyorum ben. Ama OMEGA 3 ün içeriği zengin bir sürü vitaminde var beraberinde. Gebyfoll ismi
Aysenur06- Syma_07 bende bu vitamini kullanıyorum 27.inci haftaya kadar decavit kullandım doktor cocugumun kilosunun geriden gelmesi sebebiyle buna başlattı