FilizAlev Annişler doktorum magnezyum olarak magvital şase verdi ama eczane elinde magnorm vardı sanırımki onu vermiş. Bende eve gelince farkettim. Siz hangisini kullanıyorsunuz sanırım farketmez dimi ikiside olur
DnzTnr FilizAlev magvital kullandım bı kutu ama icemiyordum tadını sevmedim zaten midemi yaktı mahvetti beni. Bu sefer değiştirdi doktorum magnezyum kalsiyum çinko karışımı bı hap verdi hap içmek daha kolay geldi
mervenergiz GBergun94 22. haftadayım oceon mummy vitamin ve gyno ferro sanol demir vitamini kullanıyorummm
Tubazeynepalin @“GBergun94”#p26932143Ferrum kan ve demir ilacı,regenezis omega,d vitamin sprey,magnezyum çinko kalsiyum bir olan bi ilaç kullanıyorum hepsinden memnunum 😊
Haticehilal GBergun94 ocean mummy,d vitamini damla,magosit(magnezyum),calcimax(kalsiyum),ferramat(kan ilaci)
Minik36_ Haticehilal ferramatı ben de kullaniyorum istahimi sifira indirdi zayifladim siz de oyle bisey oldu mu
kevserky 42Rabia42 bu omega şartmı doktor bana vermedi . Kilo fazla almamak gerekiyor rahatsızlık için. Ben balık ve ceviz tüketiyorum karşılar herhalde dimi
Syma_07 FilizAlev sadece benim bebesim mi kilo olmadı bu ilaçtan maalesef 3.kutuya geçtim ve bebeğim minyon kilosu az
G_Ulzeki esraEb şaşırdım Gebelik öncesi kullandım şuan zaten riskli gebelik olduğu için İğne dahı bir sürü ialç içiyorum .ama hamiyle halmadan önce Zaten kendime ön bakım yaptım ama bir gideyim
esraEb G_Ulzeki öyleyse bilemem tabi ama siz gidin yine de değerlerinize baktırın doktorunuz uygun görürse başlatır. Ya da 2 ay 3 ay değil de 1 ay kullanmanızı önerir. Ben de ön hazırlık yapark hamile kaldım şu an değerlerim iyi ama sınıra yakın yine de. Aklınızda soru işareti kalmasın 🤗
designermoms Ayse0885 benim çalışırken sırtım çok ağrıyor oturduğum için o yüzden doktorum sabah iç dedi 😄 uzanınca geçiyor teşekkür ederim 💓💓
Bsra-27 Tsanne 12 haftalığa kadar folik Asit kullandım sonra doktorum buna gerek yok artık omega 3 e başlıycaz dedi