• Gebelik
  • Kimlerin Görüş Günü? 💓

MMelissaaa- ah çok geçmiş olsun rabbim hepimizi bir avazda kurtarır sağlıkla sıhhatli inşallah bende normal istiyorum zaten kaldı 6 cm

37+2 yiz bizde 🥰 2 gün sonra görcez oğluşumuzu. Çatı muayenesi olacak bakalım neler yaşıcaz bundan sonra takvime göre son 19 🥹

Canimucizem bende 13+4 20 günde bir cagiriyor en son 10 haftalikken gitmiştim 20 gün sonra gelirsin hem cinsiyet hem de ikili tarama dedi ama sanki zaman gecmiyor çok heyecanlıyım 😂😂

tkgziremmy06 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin prensesinizi inşallah 🌸💜

Zeynepozcan gorus gunu yarin sabirsizlaniyorum bende ama plasentam onde oldugu icin yuzunu net goremiyoruz hic 🤷‍♀️

Zeynepozcan bugün bizim de görüş günümüzdü🥹💓 26+4 olduk bugün minik kızımla ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyormuş sorun olmadığını minyon bebek olduğunu sadece takipleri sıklaştıracağımızı söyledi 🥹 baya üzüldüm tüm bebişler sağlıkla gelsin 🥹🤲🏻

Hjilhn karından baktıgındamı duydunuz vajşnal ultrasonlamı bşzim burda hayati bi durum olmadıgı sirece vajinal ultrasonu tercih etmiyolar bende cok sabırsızım 🤭🙈

Biz zor da olsa görüştük geldik 💙

Hjilhn ayyy cok mutlu olfum ya umarım bende duyabilirim minnos kalp sesini. Allah sağ salşm kucagımıza almayı nasip etsin ❤️