Enesnazan8181 aynı şeylerin mağduriyetini yaşamışız
Iğdır'da yaşayan varmı,??
celileturk özelde olmasa ne yapacaktık 🤷♀️😁
Enesnazan8181 ben bi kere randevu almayı başardım kan testi yaptıracaktım. 5 Sn baktı gebelik var 18mm dedi, sıradaki hasta dedi... Çok yoğun oldukları için ilgilenemiyolar. Doktor sayısı yetersiz geliyor. Siteden çalışma saatlerine baktım öğlene kadar calışıp ameliyathaneye cıkıyolar. Yeni doktor mu gelmiş buluta , fiyatta iyimiş aslında eskişehir özel hastanede doğum paketi halinde 3500 dü burada da o rakamı duyunca şaşırdım. Ama bu yeni gelen doktorda birkaç aya gider mi 😧 bulutta beni düşindürüyor, batmış bir ara, sarf malzemesi kalitesiz midir, çovuk mikrop kaparmı, yoğun bakımı yok. Daha doğuma çok varken kafamı kurcalıyor bu düşünceler 😅
Musculus_sartorius benim Doğum Ocak sonu Şubat başı inşallah gitmez heralde o zamana kadar. Gitmeyeceğim uzun süre buradayım da dedi. Batma kapanma durumunu bende duymuştum gerçek değişmiş. Doktor yokmus sadece.
Musculus_sartorius eşim öğretmen okuldan arkadaşları falan çocuk doktoruna gidenler olmuş çokda memnun kalmışlar burada ha bide Doğuma Kadın doğumcu çocuk doktoru beraber giriyorlar o çok güzel mesela
celileturk ekim ayında baska bi doktor vardı, cok memnun kalmamıştım. Abdülhamit beye geçtim bu yüzden. Bu ay randevumda var ama doktoruda merak ettim şimdi 😁 doktor inşallah kalır ,sizde kesin kalırda benim hazirana kalır mı belli olmaz. Kç kere doktor değiştirdi ggeçen sene. Devlette yapmaktansa bulutta yapmak daha iyi. Çocuk doktoru ile girmelerine sevindim. Siz doğumdan sonra gene yazsanız görüşlerinizi olur mu😄 cok hastanenin ameliyathanesini dogumhanesini gordum ogrencilik yillarimda staj yaparken, simdi o sartlari burada beklemem sacma belki ama insan iyisini gorunce hayal kirikligina ugruyor sanirim. 😁
Musculus_sartorius İnan ığdır devlet hastanesi çok bakımsız pis ve mide kaldırıcı. Doğum hakkında bileğim yok ama oda kötüdür Emin’im. Bulut buradaki Kişiler için en iyi olanak su durumda. 3500 vericek kadar kafayı sıyırmadım. Giderim Ordu ya medikal gibi lüks hastanede 1000 e yaparım bu ne saçmalık.
Musculus_sartorius muhakkak yazarım 😂
ama sterillik anestezi ve yenıdogan yogun bakım yonundende degerlendırılmeli bunlar degerlendırıldgnde ozel buluta daha dogrusu batan bi hastaneye guvenmek ne kadar dogru olur bılemıyorum 🤷🏻♀️ ve hala orda dogum yapan varmı bunuda merak edıyorum tercih meselesi tabi Rabbim hepimize hayırlı dogumlar nasıp etsın
SemaKumtepe temizlik yönünden gözümle gördüm, yoğun bakım meselesine gelince Allah o duruma düşürmesin de aksi durumda devletin varmış oraya sevki olur inşallahhh kiii öyle biley söz konusu dahi değil şuanda. Doğum yapan diyince ben çok kişi duydum. Herkeste memnun. Batma olayı da olmamış. Iğdır a yabancı biri olarak araştırdık öğrendim. Doktora gelince çok ilgili bir bayan. Doğuma çocuk doktoru ile girmesi ekstra avantaj. Fiyatsa Abdulhamit in aldığı fiyatın dörtte biri. Ha Abdulhamit 3500 alıyor binde mediza 4500 bir geceden sonrası mediza sa 500 daha 5000. Yemin ederim ığdır kendini florida sandı. Amerika da Doğum a denk gelicek neredeyse 😂
celileturk Iğdırlıyım bende ozel bulutta staj yapmıslıgım bile var ki nasıl batmıyor bütün arkadaslarım görümcem şuan mahkemelık maaş veremiyo adamlar. Yogun bakımlık bı durum yok demıssınızde o zaten ani gelişen bir şey inşaallah hic birimizin bebegı o kuvöze girmez ama şuan anne karnında saglıklı die sadece bu ıhtımalı dusunmemek lazım sterıllık yonundende odaları kirli hastane kirli anlamında demedim ben ameliyat malzemeleri yönünden gercekten sterilizasyon odaları varmı ve sterl oluyomu anlamında yoksa görünüşte her hastanenin yerleri siliniyor temızlenıyor vs sterıllık hasta yonunden bu demek deıl ameliyatta kullanıcakları malzemeler snra enfeksiyondan basımıza birsey gelmesn die dedıgım gıbı tercıh meselesi bi hemşire olarak asla önermediğimi ve bunuda dile getirmek zorunda oldugumu hissettim isteyen istedıgı yerde olabılır tabi dua edinde siz dogum yapana kadar gülperi de gitmesin 😀🙏
bir yıl sonra
celileturk ordulumusun :)