İş sebebiyle Doğubeyazıttayiz. Iğdır'da Abdülhamid Bozyiğite gidiyorum başka giden var mı bu doktora yada doğum yapan
Iğdır'da yaşayan varmı,??
Derdimvar bende ığdırlıyım ama karsta yaşıyorum tayin nedeniyle 32 haftalık olcaz en basından beri abdulhamıte gidiyorum cokta memnunum dogumuda onda yapmayı düşünüyorum
Merhaba bende ıgdırlıyım ama istanbulda yasıyorum is nedeniyle 34 haftalık hamileyim .. :)
Zmr kesinliklee 👍
Bende Doğubeyazıt ta başka bir doktora gidiyordum hiç memnun kalmadım bebeğimde gelişim geriliği varmış sağolsun Abdülhamid beye gidince öğrendim yarım saat ilgileniyor çok memnunum. Şimdi hala devam ediyorum ve doğuma 10 gün kaldı
Rahim çok dar ve kemigimin aşağıda olduğunu söyledi normal doğum çok zorlar dedi. Cumartesi günü kontrol var bakalım sezaryen günü belirleyecek galiba. Doğum için Doğubeyazıt mediza hastanesine gidiliyormus
Kontrol için 150 TL ödüyoruz. Doğum fiyatını bilen var mi
Zmr büyük ihtimal sezaryen bakalım korkuyorum ama
Derdimvar ben doktora deılde mediza hastanesine sordum emekli sandığı ilk dogum sezaryan 1000 tl dedi. daha üc gun once
SemaKumtepe aylar önce bizzat doktora sorduk bizde tsk indirimi var mı diye hatta yok fiyatlar bu dedi çok geldi bize. Şuan tüm hastaneler zam yapmış Ankara da tsk indirimi ile 2000 anca düştü fiyatı. Çok iyi fiyat vermişler size
Zmr ayın 26sında doktora sorcam bende. doktor farklı fiyat verebilir
Zmr ben şimdi 38+4oldum bakalım doğum zor deyince sezaryen düşünüyorum gelişim bı hafta geriden geliyormuş büyük ihtimal önümüzdeki hafta için gün verebilir
Doğum mediza da olucak 1000 TL ise zaten doktora her muayenede ücret ödüyoruz bence doktorda değişmez fiyat hastaneden payını alır diye düşünüyorum
Derdimvar umarım öyle olur
İnşallah
SemaKumtepe siz Kars'tan mi geliyorsunuz kontrol icin
Derdimvar ailem ığdırda dogumdan sonra bi süre ailemin yanında olacagım için en bastan doktorumu ığdırdan sectım. karsta hıc iyi bir kadın dogumcuda duymadım