Crescent96 Burdaki gibi midem yanıyor memeeett diye bağırasım var😂😂 Hiç mi geçmez ya uyurken uyanırken her şekilde yanıyor
Minnakbebisimm Sabahları bir bardak suya 2,3 damla elma sirkesi koyup içsek zararı olur mu acaba, çünkü normalde mideyi çok rahatlatıyor sirkeli su
Elis90 Minnakbebisimm ben bunu doktoruma sormayı düşünüyorum kontrolde .internette baktım. Aşırı sirke tüketmemek şartıyla bir sorun olmayacagı yazıyordu. Sonuç olarak salatada vs tüketiliyor. Bir barfak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi zarar vermez diye düşünüyorum.
nihalbiral22 xbebegimx uyumuyoruzki kızımız sağolsun 2haftadır ne uyku bıraktı ne miğde hiç bişe yiyemiyorum sabit muz tüketiyoruz su bile midemi yakıyor . Son 2 haftamız doğsunda mıncıra mıncıra acısını alırım . 🥰🥰🥰
TubaEraslan nihalbiral22 hahaha bende kötü olunca eşim öyle diyo doğunca kızarsın aşkım şimdi uyucam ağlama 🤣🤣🤣🤣
asilbabysmother etkafa 34.haftamdayım yeni başladı benim. Sabah yanıyor, gece yanıyor. Şuanlık muz iyi geldi, maden suyu biraz rahatlatıyor. Tecrübelerim bunlar 😃
butterfly35 Sibel_72 yemek zararlı değil canım sadece asitli olduğu için portakal mandalina domates baharat tarzı şeyler mide yanması yapabiliyor
mucizem___ xbebegimx bu gün oldu bende de ölüyorum allahım ilacım vardı evde kaldı ben kaynanamlardayım baş agrım başladı suratım sıcak yanıyor kollarım da derman kalmadı kafamı yerden kaldırmak istemiyorum şuan hastaneye gideyim diyorum
Nazarboncugu Benim 11 haftalık oldu midem yanıyor midem ekşiyor midem de bulanıyor neler çekiyom saglik ocagina gittim gaviscon diye şurup yazdı doktor icmedim icmeye korkuyom bebek küçük diye ve mide yanmalari şiddetlenecek cocuk büyüdükçe kendimi alıştırmak istemedim ilaca soğuk süt içiyom biraz yanmasını alıyor
Miniyy76 Ozellıkle sekerlı karbonhıdratlı salçalı baharatlı komple kesın o kadar çok faydasını gorceksınız ki mıdenız bulanmıyorsa ılık ballı süt gerçekten bulantıya da uyu gelıyo eğer çok tıksınırek ıcmıyorsanz deneyin 9 ay boyunca neler çektim benle Allah bılır
Yagmurr1 Miniyy76 doğal süt mü olması gerekiyor ya bu gibi durumlar da normal market sütü içsek zararlı oluyor mu süt konusunda
Zehra-12455 xbebegimx Şimdi sana vereceğim tek tavsiye sağlıklı beslenmen mide yanması biraz ondan da kaynaklanıyo Gazlı içeceklerden baharatlı yiyeceklerden uzak dur uyumadan önce bir bardak ılık süt iç mesela ben de reflü var ve aşırı derecede arada bir mide yanmam oluyor ekşime mi oluyor hamileliğimden beri ağzıma en fazla bir kez kola almışım kahve içmiyorum baharatlı şeylerden aburcubur bunlardan uzak durmuşum biraz midem rahatlıyor beslenmene dikkat edersen inşallah geçecek bir de saçla alakası yok bebeğin. Bebek büyüdüğü için baskı yapıyor ve mide yanması oluyor Soda içebilirsin sade maden suyu yani ılık süt bunlar sana iyi gelecektir. Domates ve portakaldan uzak dur yani ye ama fazla değil içinde Asit olduğu için
xbebegimx Zehra-12455 bnde kahve kola asla yok ama sabah uyanir uyanmaz basliyor yanmaya acken ayri tokken ayri😀 cok tesekkur ederim tavsiyelerin icin🌸💕