xbebegimx Bu bebişler uyandigimizi nereden biliyor anlamiyorum daha gozumu acar acmaz basliyor mide agrilari 😀🥰 Sizler neler yapıyorsunuz bu durumda?
GupseBeyza xbebegimx Tk çeşit yemeğe karılık yememeye dikkat edin. Özellikle domates baharatlı şeyler asitli şeyler çok tetikliyor baharata sucuk köfte de dahil baharatı az olmalı ve karışık her şeyden yenmemeli azalır bu şekilde
Eliff_42 xbebegimx benim 7 24 oluyordu çok kötü ya içimde yara var gibiydi su içsem bile yakıyordu 😩🥺 şimdi şükür geçti darısı sizlerin başına☺️
nihalbiral22 xbebegimx uyumuyoruzki kızımız sağolsun 2haftadır ne uyku bıraktı ne miğde hiç bişe yiyemiyorum sabit muz tüketiyoruz su bile midemi yakıyor . Son 2 haftamız doğsunda mıncıra mıncıra acısını alırım . 🥰🥰🥰
Dilsay xbebegimx Ay bide niyetliyim şansıma bugün yanmadı😂Zaten iki gün tutucam bu ramazanda bi bugün bide kadir gecesi😌O zamanda yanmasın yeter😌
Sibel_72 GupseBeyza ay ben hergun domates yiyorum haftam küçük ama mide yanması olunca zararlı mı yemek
Sadiyes Benim gün içinde ya da alşam oluyor genelde 🙄 rennie duo surup içiyorum gece yatmadan. Yada gün içinde oluyosa naneli şeker falan biraz rahatlatıyor
butterfly35 Sibel_72 yemek zararlı değil canım sadece asitli olduğu için portakal mandalina domates baharat tarzı şeyler mide yanması yapabiliyor
GupseBeyza Sibel_72 reflüyü tetikler ve domates zamanı kışın değil organik değil domatesler yememeniz daha sağlıklı olur sevgiler
Zumrammk ftm_20 ikinci çocuguma hamileyim ikisindede tek şikayetim mide yanması şurup fayda etmiyor birincisinde süt içiyordum bundada salatalık iyi geliyor 🤦♀️
Snnaadayi @xbebegimx mide yanmasıyla basetmenin tek yolu hazır gıdalar yemeklerden uzak duruyorum inanın neredeyse sadece yoğurt süt kahvaltı ve meyveyle besleniyorum mide yanmasından kurtuldum mide yanması çekene kadar canımın yemek istediklerinden vazgeçiyorum
yarenh Snnaadayi aynı bende öyleyim yemeklerden sogudum resmen beslenemiyoruz ama oylede 31 haftaligim daha var su bile icsem yaniyorum yemek gene yok ama gaviscon kullaniyorum artik cok rahatim
gulceeeeeee Sağlıklı beslenme düzeni oluşturabilirseniz mide yanması sikayetlerinizin azaldığını göreceksiniz. Benim de çok yanıyordu diyetisyenim önerisiyle daha sistemli bir beslenme düzenine geçtim ve mide yanmalarım bitti.
kevserky gulceeeeeee mesela nasıl bekleniyorsunuz. Ne kadar sıklıkla. Ve neler yiyorsunuz anlatır mısınız lütfen ya çok müzdaribim