kardelenimm MeltemKocamer yenidoğan pamuklu aldım bende. Sizde almak isterseniz e bebekten temin edebilirsiniz bebeğinizi sıcak tutar😂
Aleyna-buse Bende 4 .tane filan 5 lı zıbın takımlarindan aldım sizce bunlardan daha almalımıym yoksa yeterlimi
Seresozge kardelenimm komik geldi bi an😂😂 bende alayım e bebekten pamuklulardan kilotlu corap iyi olurmuş kışın
Hilallalal Seresozge bende bunun aynısını aldım tam link arıyordum siz paylaşmışsınız zaten. Aşıya falan giderken kıyafetlerinin üstüne giydiririm diye düşündüm benimde Doğum aralıkta
Maviii Seresozge örgü yeleğin olsun bol bol hem evde giydirirsin, uzay tulumları içi yünlü (3-6 ay) oluyor onlardan bir tane alabilirsin canım dışarı çıkmak için, zaten mayıs hazirandan sonra yaz gelir çok üşümez. üzerine battaniye sarılı olur zaten
Seresozge Maviii evet bende öyle düşündüm 1 tane alsam yeter 3 4 ay sonra yaz gelir bebekte büyür zaten.
Seresozge Hilallalal 3 -6 mı peki nasıl kalıbı küçük mü yoksa 3-6 aya göre mi hm markasının kalıpları biraz küçük oluyor yani demek istediğim 3-6 ayı bebek dogar doğmaz kullanabilir miyim
Maviii Seresozge ben öyle yapmayı düşünüyorum canım.. birde kışın en baba gideceğimiz yerler avm’ler olur.. oralarda sıcak zaten. ben öyle düşündüm 😊
Hilallalal Seresozge pardon şimdi baktım da benim aldığımda 1 2 ay yazıyor 56 santimmiş aslında 62 alsanız daha iyi olur bunu arkadaşım aldı bende değiştirmedim. Ayak ve elleri istersen kapanıyor istersen kıvırıyorsun açılıyor yani biraz küçük geldiğinde açık da kullanılabilir
Seresozge Maviii bence de ya. Aslında tek derdim almak değil alıp giydirememek😂 giydiremeyeceğim birsey almamal için az az alıyorum
Derya341986 Benmde emin olamadığım 0 3 aylık almayın diyolar ama 3 6 aylık çok büyük görünüyor napmak lazım
Esmakiral kardelenimm kilotlu çorabın bebeğin gelişimi için çok sağlıklı olmadığı söyleniyor ama tabi yinede siz bilirsiniz ☺️