Seresozge canim benim bebegim de kis bebegiydi. Ve bize ebe egitimde aoyle dedi. Cocugu cok goydiemekte en az az giydienek kadqr tehlikeli cunku bebekler ill 3 ayda ozellikle vucut isilarini dengeleyemiyorlar. Obyuzden bir termometre edinin ve evin isisi 21-23 derece olmasi gerekiyor dediler. Ideal kiyafet sen ne giyirsan bebekte bir faslasi olmasi gerekiyor dediler. Yani sen kisa kolluysan o uzun kollu, sen uzun kolluysan o uzun kol ve atlet gibi dusunebilirsin. Ben hep cok zorlandim. O yuzden gro bag markasi ingilizcesi sleeping bag turkcesi sanirim uyku tulumu gece yatmak idin ondan satin aldim. Icinde bir cizelgeyle geldi. Kac dereceye kac tog olculu. Benim bebegim 8 aylik oldu bugun hala kullaniyorum. Disari cikarken dereceye gore o cizepgeye bakarak giydiriyorum. Cizelgenşn linkini attim ingilizce ama asagı inersen resimli oldugu icin ingilizce bilmene gerek yok. Bir de unutma bebisler aslında soguktan degil terleyip terini usuttuklerinde hasta oluyorlar. Bir de sıcaga alısan bebek en ıfak bir isi degisimşnde hastanoluyor.
https://www.gro-store.com/guides/grobag