Rabiagulcin Mrszeyna canım baktım erkek çıktı sağlıkla kucağına al inşaAllah cinsiyetini öğrenince yaz merak ettim
Mrszeyna Rabiagulcin gittim bugün doktora 100 80 kız dedi eşime söliycem kesinmi dediğimde pipiye benzeyen bişi var gibiydi 1 ay sonra net sölerim söleme eşine dedi sinir oldum özel birde daha gitmem o doktora 😏
Rabiagulcin 3kuzuAnnesiyim benim 2 kızım var şuan gebeyim 7+0 olduk bende çok merak ediyorum cinsiyetini sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah
denizaleyna Gulcan0511- senin haberin olmadan arkadan kafana tuz serpiyolar sonra sen burnuna dokunursan bebeğin erkek oluyormuş ağzına dokunursan bebeğin kız oluyormuş öyle 🤣
Rabiagulcin 3kuzuAnnesiyim ben baktım erkek çıktı ama gebeliğimde hiç fark yok kızlarımda yaşadığım durumları yaşıyorum gebeliğimden
esraEb Rabiagulcin bi doktor kız gibi dedi 14. Haftada. Bir diğeri de 16 da erkek dedi. Pazartesi tekrardan gideceğim o güne netleşir inşallah 🙏🙈
Minigininannesi Elfelf0 kızıma baktım o tarihi ayarlayıp erkek çıkıyor o zaman da erkek demişti kızım oldu 😀 suan yine hamileyim bunda da erkek diyor ama inanmıyorum çünkü kızımda olmadı 😊
esraEb Rabiagulcin pazartesi günü dörtlü tarama sonucum için gideceğim. Tekrardan sorcam ben de hala her iki ihtimale de aynı yakınlıktayım. Bebeğimi hala sevemiyorum ponçiğim,minnoşum diye seviyorum 🙈🥰