Elfelf0 esraEb https://budizzz.com/pages/cin-takvimi link bu siz bakın isterseniz son adet gününüze göre
Gulcan0511- Elfelf0 kızımda çin tutmuştu şimdi yıne baktım erkek cıkıo doktor erkege benzıyo dedı gecen hafta 🤭
Minigininannesi Elfelf0 kızıma baktım o tarihi ayarlayıp erkek çıkıyor o zaman da erkek demişti kızım oldu 😀 suan yine hamileyim bunda da erkek diyor ama inanmıyorum çünkü kızımda olmadı 😊
mororkidee Elfelf0 linkte annenin doğum tarihini istiyor, siz eşlerin doğum tarihini sormuşsunuz. Hangisi doğru acaba?
Gulcan0511- Gıtmeden once yüzük testı yaptım onda ılerı gerı geldı yani erkek 💙 bakalım netlesınce ne olcak
3kuzuAnnesiyim Elfelf0 yil atladigi icin 2022 de hanile kalanlaei yanlis gisterir. Cnku bsna erkk diodu yil atlayinc kiz demeye basladi
3kuzuAnnesiyim Elfelf0 bende 2 kizimda cin tuttu . 2. Kizinda yuzuk yapmistim od tutmustu. Bund hersey erkk gisteriodu ama tutmadi ben hala bir unut digumda eekk digurmati bkliorum😀 olmadik sey dglmis kadin post acmis
Rabiagulcin 3kuzuAnnesiyim benim 2 kızım var şuan gebeyim 7+0 olduk bende çok merak ediyorum cinsiyetini sağlıkla kucağımıza alalım inşaAllah
Mrszeyna Rabiagulcin banada bakabilirmisin son adet tarihim 12.12.2022 doğum tarihi 19.03.1999 teşekkür ederim 🥰🥰
Rabiagulcin Mrszeyna canım baktım erkek çıktı sağlıkla kucağına al inşaAllah cinsiyetini öğrenince yaz merak ettim