Mrszeyna Rabiagulcin gittim bugün doktora 100 80 kız dedi eşime söliycem kesinmi dediğimde pipiye benzeyen bişi var gibiydi 1 ay sonra net sölerim söleme eşine dedi sinir oldum özel birde daha gitmem o doktora 😏
Rabiagulcin Mrszeyna çok anormal doktorlar var bebek büyük artık küçük iç organları hep tamamlanmış bencede gitme özele gitmenin sebebi soru işaretleriyle eve geri dönmemen olucaktı
bebislerhakkinda Mrszeyna banada bi çıkıntı var vlgibi haftaya soylerim dedi gıcık oldum biraz daha bakabilirdi bence
Mrszeyna Rabiagulcin püf evet ya kızım olucak diyorum artık korkum ilerde pat erkek derler diye o kadar arafta bırakıyor insanı
Seyma_erkan27 Anneadayi0404 tabiki de Allah’tan başka kimse bilemez Görünce sadece meraktan soruyoruz işte 🤷
mororkidee Elfelf0 linkte annenin doğum tarihini istiyor, siz eşlerin doğum tarihini sormuşsunuz. Hangisi doğru acaba?
mororkidee Elfelf0 orada da annenin doğum tarihini istiyor. Eşle ilgili bakılan bir takvim varsa bakmak istiyorum ☺️
AdelinaAybars Elfelf0 abla bana da bakar mısın ne olur eşimin doğum tarihi 03.08.1995 hamile kaldığım tarih 24.01.2023
Zeynep_Sedat Elfelf0 10 haftalık hamileyim şuan yüzük testini yaptım iki defa yuvarlak çizdi bakalım merakla bekliyorum 🙂
Zeynep_Sedat Elfelf0 ah keşke nasıl da isterim oğluşum var bitane de kızım olsa güzel olur isminizi unutmazsam cinsiyet belli olunca size yazacağım 🙂
Zeynep_Sedat Dolphin16 bende burda gördüm yaptım. Alyansımı ipe bağlayıp karnımla kasığım ın olduğu yere uzattım sabitleştirdim sonra yüzük kendi kendine yuvarlak çizmeye başladı…. Yuvarlak çizerse KIZ düz çizgi çizerse ERKEK diyorlar
Dolphin16 Zeynep_Sedat anladım cnm bunun için hamile olmak gerekiyor ama dimi 😞 ben hamile değilim . Sen bana Çin takvimine bak bari . Olduda bu ay yada önümüzdeki ay hamile kalırsam ne olur ??