Eliff_42 HappyMom hamile olduğum için kendimi fazla yormamak adına biseyler yapıcam malum gobis olduğu için fazla egilemiyorum😂😂 👉🏻Karnabahar 👉🏻Taze fasulye 👉🏻Salata 👉🏻 Çorba 👉🏻Limonata veya herhangi bi içecek Ve tabiki olmazsa olmazim 👉🏻 Güllaç Şimdilik bu kadar 🤭
Eliff_42 Yenibiranne01 dediğinize göre ilk hamilelik olmalı benimde ilk bebeğimde öyleydi içeri her yemek yapmaya girdiğimde ya midem bulanirdi ya tansiyonum düşerdi 😂 garibim hep eşim yapardı yemekleri temizliği hiç bişey yapamazdım 😂😂🤭
cherry_blossom Eliff_42 evet iki ay önce yapıldı katıldık Şubat ayında açıklanacaktı ama hadi dedim deprem dolayısıyla çekilişin hiç bir şekilde öncekini ve önemi yok ama yani martın bilmem kaçı olmuş hala ses yok İnstagram hesaplarında açıklayacaklardı güya…
Tunahan_rumeysa16 Allah’ım bu pahalikikta herkese et almayı bu mübarek gün tadmayi nasip eylesin. Ramazan bereketiyle gelir derler🤗 Rabbim herkesin sofrasını doldursun ağız tadıyla huzurla yemeyi nasip etsin… Allah ne verdiyse yapicam artık bakalım şuan bı fikrim yok😀
Betul2626 Yayla çorbası Barbunya Mısırlı pilav Yazdan köz biber domatesli sarımsaklı İçecek Belki salata Pide Tatlı yok bebem rahat bırakmıyor yapamıcam 😂👶🏻
kadertugrul7 HappyMom benim eşim iftara is yerinde oluyor bu hafta pazartesiden itibaren evde olucak o yüzden iftar telaşım yok malesef bende zaten tutamiycam
Anonim3447 HappyMom 1 aylık liste yaptık umarım uyarız bugün için patates püresi üstünde kaşarlı tavuk sote ortaya salata ayran pilav tarzı birşey yapmiyacam zaten patates doyurucu olacak bide mercimek çorbası
ebrarmom08 HappyMom tavuk çorbası Karnıyarik pilav şekerpare düşünüyorum ☺ dünden birazda bezelye yemeği kalmıştı ☺
Nazli-61 HappyMom köri soslu tavuk,pilav,çorba,salata,yaprak sarma🤏🏻Allahım olmayanlarada versin hepimizin bereketini,rızkını arttırsın inşAllah💖
G_Ulzeki HappyMom Yayla çorbası Orta Asya üsulu buharda mantı Haşlama et Pilav Salata haşlanmış sebzelerden Tatlı olarak revani