Simay13 Tarhana çorbası. Karışık kuruluk dolmasi. Salata cacik meze ne olursa artık yanına. Sütlaç enn sevdiğim😋
Betulsar Bizde kaşarlı beyti sarma bulgur pilavı ve süt helvası var eşim çorba aramadığı ve sevmediği için en azından ondan yırttım 🙄😂
Sengul-9798 HappyMom Mercimek çorbası Fırında patatesli köfte Pilav Cacık Ramazan’ın vazgeçilmezi güllaç tatlısı 💐
Kararsizmommy Bu menüleri nasıl yapıyorsunuz helal olsun 👏🏻 ben normal zamanda bile tek çeşit yapıp yanına salata yapabilirsem kendimi çok şey hazırlamış gibi mutlu sayarım😂😂
Bendenizanne Kararsizmommy ben çorbayla doyuyorum(eşimde çorba içmez oyüzden yapmıyorum) ara sıcak ana yemek birde üstüne tatlı mümkün değil yiyemem 😂 ayrıca ramazan ayında hem oruç tutup hem kraliyet yemeği yapanlara da hayranım 😁
pinarsabrii HappyMom yayla çorbası, fırında patates yatağında kaşarlı mantarlı tavuk sote, pirinç pilavı, cacık, salata ve güllaç 🫠
Eliff_42 Yenibiranne01 ikincide düzelir ya ilk hamileligim benimde öyleydi yediğim geri çıkardı 😂🤭 şükür bunda rahatım biraz ☺️🤫
Yrgnnnnnn Aybars27 aybars bebeğinizin ismi sanırım 😍bizde aybars düşünüyoruz o yüzden sormak istedim kusura bakmayın.
Rabis0446 HappyMom Pirinç pilavı Mercimek çorbası Gavurdağı salatası Patates püresi- tavuk sote Fırın sütlaç 🎈 Allahım kolaylıkla bereketiyle tutmayı nasip eylesin tüm ümmeti müslümana 🙏🏼
2309 Rabis0446 lahana sarması Şu böreği Topalak Kadınhanı tahanlisi konya vazgeçilmezi Tabi hepsi kayinvalidemden 😅😊
Asena23 Mercimek çorbası Salata Pilav Tavuk sote Yanına tatlı ama karar vermedim Ve 15. Haftayım niyetliyim inşallah güzel geçer tüm günlerimiz hepımızın
civcivim- HappyMom Yeşil mercimek çorbası Salçalı sarımsak soslu tavuk Pilav Marul salata Ayran Güllaç 🙏🏻🌹