aygulb oruç tutamayacağım eşimde işte olacağı için menüm 1hafta yok düşünme işi sonraya kaldı benim☺️
nur34_ Sevdatncr bn alistm bir bucuk yildr evliym esimin tarafini orduyla kac defa agirladim dugun yemegj gibi yaptim resmen😅annem calisiyor du 3 yildr duzenli yemek ypiyorum oturttum duzeni yani keyfiyen yapmiyorum bn valla bugun yapsam yarin bahane buluyodum😅esimde saglsn anlayisli o konuda kullanıyordum bsnbz
Babyykmz HappyMom bende tutamayacagim ama esim tuttugu icin bende de bir heyecandır gidiyor 🥰 ramazanin 1. Gun menusu eşimin istegi uzerine Mercimek corbasi Sarma Salata Kaymaklı Ayva tatlısı
elayaz_ HappyMom Çorba Fırında tavuk Bulgur pilavı Cacık Biz tutamıyoruz ama kocalar tutuyor ondan bu listeler iyi oldu burda okuduklarımla 1 hafta men0 çıkarırım ben 😅
Bathy21 Şu menüleri gördükçe nutkum tutuluyor herkes maşallah çok hamarat ya 😁 Bulgur pilavı (dünden kalma 😂) Zeytinyağlı Pırasa Yoğurt 😂
mrvsrcn HappyMom çalıştığım için akşamdan yaptım yemeği oruç değilim ama ramazan heycanı sardı bile beni 😁😁 mercimek çorbası pirinç pilavı zeytinyağlı taze fasulye salata tatlı hakkında bir fikrim yok tatlı görünce midem bulanıyor orayı es geçiyorum o yüzden 😁😁🤭
[silindi] İsten 17.30 da geliyorum, önceki günden aperatif bisiler yapar isitirim. Yoksa fırından sıcak sıcak çıkmış şeyler bana hayal 😔 Dünden pizza yapmıştım yanına da ayran yaparım onu yeriz 🤭
Yenibiranne01 Kızlar okudum ve hayran kaldım size ☺️ yemek yapabılıyor musunuz cidden ben mutfagın önünden dahi gecemıyorum
Eliff_42 Yenibiranne01 dediğinize göre ilk hamilelik olmalı benimde ilk bebeğimde öyleydi içeri her yemek yapmaya girdiğimde ya midem bulanirdi ya tansiyonum düşerdi 😂 garibim hep eşim yapardı yemekleri temizliği hiç bişey yapamazdım 😂😂🤭
gzl_2320 Ay maşallah herkes döktürüyor 😅 ben niyetli değilim zaten tutamam eşim tutuyor erişte pilavı istedi, mercimek çorbası yaparım bir de, salata, komposto birde baklava vardı azcık dünden yeter😅
Esoo0698 HappyMom Eşimin ailesinin iğrenç bi huyu var ramazanda hergün tarhana çorbası içerler asla başka çorba yapmazlar ama ben bu oyunu bozarım hergün tarhanamı içilir ayol. Neyse ben hamişim tutamadığım için menümde ilk gün eşime ithafen Tarhana çorbası Mantı Salata Şekerpare 😋
Durubebegim Aaaysee valla çocuklar için tavuk çünkü et yemiyorlar Genelde Ramazan’da tek çeşitten yanayız kocamla
Bet1 HappyMom ilk haftalar hazır gibi ama eşim hastanede çalışıyor o yüzden evde yok bende oruç değilim sahuru da hastanede yapıyor eşim eve gelio uyuyor sadece 😂 4.5 yaşındaki oğlumla kendime burdan menü seciyim 😂
Pisi HappyMom mercimek çorbası Fırında patlıcan oturtma Pilav Salata Tatlı da yapabilir miyim bilmiyorum ☺️
[silindi] ben tek cesit uzerine gitmeyi calisicam cunki surekli pilav da yaparsam yemeklerin yaninda cok yiyecegimi biliyorum ve bu ramazan hic kilo almak istemiyorum :( bugun yogurtlu corba kofte patates ve yogurtlu brokoli yapicam cumartesi de terbiyeli tavuk cobasi biber dolma ve kuru cacik ❤️ zaten haftaya esim aksamci ona da ayri uzuluyorum yanliz yapicam iftarlarimi :(((