Minikmucizemmm26 HappyMom mercimek çorbası Çökertme kebabı Salata Ev yapımı meyve suyu ilk gün menüsü
bebislerhakkinda Gecen sene 6 7cesit yapardım simdi hamileyim tutmiycam yapmak da isterdim ama bu sene ise başladım hem çalışmak hem hamilelik zaten pek yemek yapmıyordum hafta içi. Benim menum haftasonuna kalsin 😁
Onurpasa Makarna çorba malesef et fiyatları cep yakıyor çocukların anca masrafina yetisiyorum ete indirim gelicekti malesef uçuyor hayırlısı olsun inşallah ☹️😞
GeriCekilmeKorunmaDegill HappyMom erzurum menüsü cıkarıyom size ayran corbası bezelyeli pilav fırında pirzola salata veeeee kadayıfff dolması sütlaç
TomrisHanim HappyMom ezogelin çorbası #Karnıyarık #Şehriyeli Pilav #Cacık #Çoban salatası #soğuk baklava
newmom07 Vay be herkes ne kadar becerikli.. her zaman yaparım bende inş.😁 Et sote Pilav Fırında patates Cacık Tatlı yok kocam alsın onu😁😁
Mihrimahvuslat HappyMom Mercimek çorbası Tencerede tavuk tandır Pilav Eşimle vazgeçilmezimiz olan Ramazan şerbeti 🙈 Allah sofralarımızdan bereketi eksik etmesin tuttuğumuz oruçları yaptığımız ibadetleri kabul etsin Ramazan’ı Şerif ayına kavuşturan Rabbime binlerce kez şükürler olsun 🤲🏻🥰
Edalimm HappyMom benim ilk gün misafirim var kayınvalidem ve eltilerim Menü Güveç Bulgur pilavı .yada pirinç pilavı karar veremedim Mercimek çorbası Lahana sarması Salata Sizce nasıl ilk defa yemeğe gelecekler ben yeni ayrıldım eşimde ilk gün bizde olsunlar istedi
Melo-fndkc Edalimm menün gayet güzel bence. Ama güvecin yanına pirinç pilavı daha iyi gider sanki. Allah kolaylık versin valla hamile hamile bi de ramazanda misafir ağırlamak helal olsun, 😅
Gamzekvr Mercimek çorbası Mantar sote Salata Parmak tatlısı Oh çok iyi oldu ya hergun ne yapsak diye dusenmeyecegiz 😂 HappyMom
Sevdatncr nur34_ ben de ben de yeni evli ve ev hanımlığına alışamamış biriyken ben de ne yapacağım bilmiyorum :))
nur34_ Sevdatncr bn alistm bir bucuk yildr evliym esimin tarafini orduyla kac defa agirladim dugun yemegj gibi yaptim resmen😅annem calisiyor du 3 yildr duzenli yemek ypiyorum oturttum duzeni yani keyfiyen yapmiyorum bn valla bugun yapsam yarin bahane buluyodum😅esimde saglsn anlayisli o konuda kullanıyordum bsnbz
umycnr94 Güveçte patlicanli kaşarlı köfte pilav cacık belki revani yaparim herkese hayırlı ramazanlar 🙏