Minnakmm-123 Yoğurt çorbası Patlıcan musakka Pirinç pilavı Salata Şekerpare Hayırlı iftarlar herkese 🌸
Mihrimahvuslat Umutanne27 canım içini ferah tut bende de pcos var değerlerime baktığında iyi dedi çocuk olmasına engel değil dedi çatlama iğnesi de olur da yumurtlama gördüğün zaman çatlama olmuyorsa iğneyle çatlatma oluyor bebek için şansını kaybetme diye🥰
Umutanne27 Mihrimahvuslat çok teşekkür ederim canım benim yarın gidicem yazarım yine buraya güzel haberler alırım inşallah
Mihrimahvuslat Umutanne27 post aç orda yardımcı olurlar canım bu iftar postu ya uygun olmaz kızabilirler😬
Ezgikrkl Mercimekli çorbası Kemikli et haşlama Fasülye_pilav Patates kızartması Salata Baklava Ekmek kadayıfı Kalabalık aileyiz menülerimiz çok oluyor 😀
cokkasmabeabi Tel şehriye çorbası Etli sebzeli güveç Pirinç pilavı Brokoli köz biber havuç salatası yoğurtlu İki renk muhallebi
Portredekitirtil Dolma, sarma dünden Arpa şehriye çorbası Yeşillik söğüş Kereviz salatası Lokma tatlısı ve browni kurabiye
defneveannesii_ Dünkü menümü yazayım ben de ☺️ Patatesli patlıcan yemeği Kremalı mantarlı makarna Tarhana çorbası Cacık 🍽️
Ebruylmzyzk HappyMom yoğurt çorbası, Fırında tavuk patates domates biber karışık, pilav, hoşaf, kemalpaşa tatlısı
Zbyde34 Tugceeeeeee1 çileği tarçın zencefil karanfille kaynatıyorum canım şerbet oluyo isteğine göre şeker katıyosun şerbet işte😊
Ayaz123_ Aysnr08 çok teşekkür ederim eşim dışardan yiyemiyor midesi ağıriyor ne kadar hastada olsa yine evde yaparım hep 🤧🤧🤕ama çok kötü bir salgın var bir türlü iyilesemdim