Duyulurum Domates çorbası Tavuk köfte Fırında patates Cacık Magnolya Herkese afiyet huzurla yemek nasip olsun🌼🌼
Beyza00_ Ezgikrkl ne güzel kayınvalideniz var ya ahahah benimki elini mutfaktan çekiyor ben oraya gidince 😒 hep ben yapıyorum
Ezgikrkl Beyza00_ Benim evim ayrı aslında ama kayınvalidemde yatıp kalkıyorum gerçekten çok iyi bir kayınvalidem var ne yemeğe ne bulaşığa ne temizliğe elimi sürdürür ☺️
Esengll Cacik Biber dolmasi zeytinyagli Taze fasulye İcli kofte Ana yemek olarak firinda tavuk guvec ve pilav İrmik helvasi dondurmali Sizce uyumlu olur mu
Beyza00_ Ezgikrkl ne güzel valla bende orucun 1 haftasını orda geçirdim bide ayrı şehirdeyiz o kadar yol çektim evin her işini yükledi üstüme bide üstüne ettiği laf şu yemeğide senin üstüne attık demesi sanki bitek yemeği üstüme attı temizlik bulaşık hepsini attı dayanamadım geldim evime gerçi bayrama geri gitcez 😏
Selinlikcik Ayyy maşallah hepinize yaaaa ne hamaratsınız 😍🫶🏻 Bir tek bende mi var bilmiyorum hamileliğimin başındayım ve o kadar enerjisiz hissediyorum ki kendimi ve midem ayakta daha kötü olduğu için yemek yapmak işkence gibi geliyor 🥺 eşim oruç ona da kıyamıyorum ama hiç halim olmuyor yalnız mıyım bu konuda ? 🥲
kadertugrul7 Selinlikcik bende ayniyim valla 16 haftaligiz ama ne halim var nede isteğim var biseyler yapmaya o yüzden yemegi bazen ertesi gune kalicak sekilde yapiyorum bazen hem temizlik hem yemek yetişmiyor
Busel Bostan kebabı Humus Çoban salata Pilav ama ne pilavı karar veremedim Soğuk çorba Yumuşayan muzlarla ya kek ya mozaik😆
Esmeh Karnıyarık Mercimek çorbası Pirinç pilavı Çoban salata Bugün de böyle olsun hergun ne yapicam diye perişan oldum🥴