kadertugrul7 Kizlar misafirim var bugun yaklaşık 10 kişi gelicekler menüm nasil sizce Firinda etli patlıcan yemeği Yoğurtlu etli manti Pirinc pilavi Mercimek çorbası Salata Cikolata soslu etimek tatlısı
Ayfer- kadertugrul7 ben mantı varsa pirinç pilavı yerine bulgur pilavı veya yemeğin yanında patates püresi yapmayı uygun bulurum ama size kalmış 😊
Ayaz123_ kadertugrul7 ellerinize sağlık öncelikle hayırlı ramazanlar mantı ve pilav bir arada çok ağır olmasın
Ranakzrn Bugün misafirim var : Mercimek çorbası Orman kebabı Pilav Yoğurtlu mor lahana salatası Nusret salata Çilekli magnolia
kadertugrul7 Ayaz123_ mantiyi seviyorlar herşeyin yaninda yerler o yüzden koydum menüye doyumluk değil zaten tadımlık olarak teşekkür ederim yinede☺️
Mavisim099 Maydanozlu arpa şehriye çorbası Firinda tavuk baget patates Makarna Çoban salata Tatli pastaneden 😊
Ezgikrkl Mercimek çorbası Kuru fasülye Pilav Et kavurma Ispanak kavurması Salata Kaymaklı ekmek kadayıfı
Burnumageliyoduslkmsn Cagnim kaynanamdayim bugün oruca rağmen çok enerjigim anne sen kuran oku torununada dua et bugün benden dedim görümcem tatlı yapacak Tavuklu buğdaylı yoğurt çorbası Piloovvv Toprak kapta güveç Salata
Portredekitirtil Arpa şehriyeli yoğurt çorbası Karışık kuru dolma, sarma Patatesli börek Kereviz salatası Söğüş, yeşillik Browni kurabiye
Zbyde34 Tugceeeeeee1 çileği tarçın zencefil karanfille kaynatıyorum canım şerbet oluyo isteğine göre şeker katıyosun şerbet işte😊
Duyulurum Domates corbasi Hamburger Fırında patates Magnolya Herkese afiyetle huzurla yemek nasip olsun🧡
Medine_eliz HappyMom YEMEK İÇERİR🤭🤭 ❤️şehriye çorbası ❤️karnı yarık ❤️pilav ❤️ cacık ❤️ salata TATLI OLARAK❤️ Muzlu çilekli parfe❤️ Afiyet olsun şimdiden güzel Anneler🤭🧡
Umutanne27 Kızlar bende pcos olduğunu öğrendim yarın adetimin 3 günü kan vericem değerlere bakacak çok ilerlememiş ama çatlama iğnesi falan dedi çatlama iğnesi nedir yumurta ne kadar sürede büyüyor lütfen yardım edin🥺
Mihrimahvuslat Umutanne27 canım içini ferah tut bende de pcos var değerlerime baktığında iyi dedi çocuk olmasına engel değil dedi çatlama iğnesi de olur da yumurtlama gördüğün zaman çatlama olmuyorsa iğneyle çatlatma oluyor bebek için şansını kaybetme diye🥰