edkrcy 2bebegim Bı kere yemiştim küçükken hoşuma gitmedi daha da yemedim yapmadım denemekte istiyorum aslında ama ziyan olur diye tereddütlüyüm😂
edkrcy binnur64 Onur markette gördüm ben manavlarda varmıdır bilmiyorum belki File markette de vardır ama emin değilim
edkrcy Ayfer- Amin inşallah Allah razı olsun ben tutamıyorum hamilelikten ötürü ama Rabbim sevabından nasip eder inşallah hepimize 🤲🌸
Ikiz_annesii Bugun kocam güllaç yaptı 🤭 bende mercimek çorbası yapıyorum yanında karnıyarık pilav var
2309 Mercimek çorbası Fırında etli güveç Pirinç pilavı Karışık kızartma Salata Midye baklava Kayınvalidem sağolsun
elfoo HappyMom ramazan başından beri yemekle geçirdik bu akşam köri soslu tavuklu makarna yapıcam özledik ve tıka basa doyuyoruz bu akşam tek ana yemekle bitiricez işi o yüzden :) her ihtimale karşı yanına zaten atıştırmalk da var çorba salata vs değerlendirebilirim 🤔
Women_nur_ HappyMom Valla ben bıktım usandim hergün yemek yapmaktan dedim eşime. Bugün hiç yapasim yok dışarıya rezervasyon yaptıralim dedim oda bende sana onu dicektim Kıyamam ben sana güzel karım dedi hemen bi restaurant da rezervasyon yaptırdı. Oraya gideceğiz😊
Zbyde34 Domates çorbası 🍅 Tavuklu Bezelye yemeği🍗 Pirinç pilavı 🍚 Mor lahana salatası 💜 Çilek şerbeti🍓 Supangle 🍫
2309 Yayla çorbası Fırında tavuk patates Pirinç pilavı Su böreği konya usulü kıymalı Yaprak sarması Salata Burma baklava- ev baklavası kayınvalidem yaptı Bugün davet yemeği
Syma_07 Bugün annemdeydim daveti var 😂 Yoğurt çorbası Yaprak sarması Fırında kaşarlı mantar Et kavurma Pilav Etli Nohut yemeği Salata Kadayıf tatlısı
menessare Canım hiç yemek yapmak istemiyor bu yüzden mercimek çorbası ve patates salatasıyla geçiştirmeye karar verdim🤷♀️
incitanesi__ Mercimek çorbası Yaprak sarması Kıymalı patlican oturtması Pirinç pilavı Havuç tarator Salata Kadayıflı muhallebi İftara arkadaşlarım gelecek yoksa hayatta uğraşmazdım 😂